IJzerwaren

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar materiaal voor een klein of een groot project. Bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk; bij Bouwcenter vind je het allemaal. Wij weten wat de professional nodig heeft om effectief te kunnen werken; daarom bieden wij een ruim assortiment aan van de beste ijzerwaren. Ben je op zoek kwaliteit? Dan denk je aan Bouwcenter!

IJzerwaren kopen bij Bouwcenter

Een ding is zeker, als je bij Bouwcenter ijzerwaren koopt, ben je verzekerd van ijzerwaren van topkwaliteit. Voor de professional kopen wij enkel het beste in, daarom bieden wij een ruim assortiment aan van onder andere de merken AXA en Nemef.

IJzerwaren monteren

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam voor diverse materialen die nodig zijn om ramen en deuren aan een bouwwerk vast te zetten. Als we het hebben over dergelijke ijzerwaren zoals hang- en sluitwerk dan denken wij aan scharnieren, sloten maar ook aan nagels en profielen. Bouwcenter verkoopt elk type verankeringsmateriaal en hulpstuk wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je project. Mocht je advies nodig hebben of iets niet kunnen vinden, schroom dan niet om contact op te nemen met jouw Bouwcenter-vestiging. Wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om je project met succes af te ronden.

Bouwcenter heeft een voordelig assortiment ijzerwaren voor verschillende toepassingen, zoals het vastzetten van diverse houtmaterialen. Hier hoort natuurlijk ook al het bevestigingsmateriaal als moeren en bouten bij. Om het overzicht te behouden, hebben wij onze producten onderverdeeld in verschillende categorieën waarin je behalve ijzerwaren als hang- en sluitwerk ook profielen, accessoires en toebehoren vindt tegen een scherpe prijs. Maar natuurlijk ook bevestigingsmaterialen als spijkers, schroeven en bijbehorende bouten en moeren.