Nieuwe Massief houten wandpanelen!

Of u nu op zoek bent naar een eye-catcher voor in uw woonkamer of u graag gebruik wilt maken van natuurlijke materialen, onze massief houten wandpanelen kunnen voor u een oplossing zijn! Door de combinatie van wortelteak en gerecycled teakhout krijgen de panelen een unieke uitstraling.

Alle panelen zijn gemaakt van het befaamde Djati Indonesisch teak hout. Door de hand bewerking heeft ieder paneel een eigen karakteristieke structuur en vorm maar vallen ze wel naadloos als puzzelstukjes in elkaar. Ze zijn in diverse kamers toepasbaar. Denkt u eens aan een van de wanden in uw woonkamer, of misschien de wand achter uw bed? Ook het bekleden van alle wanden van bijvoorbeeld uw wijnkelder of badkamer behoren tot de mogelijkheden. Doordat het hout de juiste droging gehad heeft blijft het product stabiel en mooi.

Ze zijn eenvoudig te monteren en in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zo bestaat het paneel ‘Soemba’ uit lange smalle grijs kleurige houtstips en ‘Sulawesi uit kleinere vierkante donkere stukjes hout. In onze showroom kunt u diverse mogelijkheden bekijken. Kom eens een keer bij ons langs!

houten wandpanelen  houten wandpanelen  houten wandpanelen