Ford bedrijfswagens

Ben jij klant bij Bouwcenter? En ben je toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Dan profiteer je nu van kortingen die oplopen tot wel 25% bij Van Mossel Ford. 

Een bus voor élke klus

Of je nu zzp-er bent of groot aannemer, voor ieder project is er wel een passende Ford bedrijfswagen. Daarom bestaat de bedrijfswagenrange uit diverse type auto’s: van groot en compact tot bedrijfsbus en open Ranger. Kortom, voor ieder wat wils. Het complete assortiment omvat de Ford Transit Courier, de Transit Connect, Transit Custom, Ranger of Transit. 

De bedrijfswagenrange

Profiteer nu

Wil jij ook profiteren van torenhoge kortingen op een model naar wens? Dan ben je van harte welkom bij Van Mossel Ford voor een heerlijk kopje koffie en verse croissant. Om je optimaal van dienst te zijn, raden wij je aan om je met de onderstaande button aan te melden. Vul hier snel jouw persoonlijke gegevens in voor een afspraak bij de dealer. Dan neemt Van Mossel Ford contact met je op om je alle mogelijkheden te laten zien.

Maak afspraak bij dealer

Let op: de getoonde verkoopprijzen zijn excl. BTW en BPM en inclusief korting. Getoonde leaseprijzen zijn op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 km per jaar.