Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item
Kies jouw Bouwcenter

  • afbeelding-elburg

    Welkom bij Bouwcenter Elburg

    Wij staan graag voor je klaar!

Adresgegevens

Westerlengte 8

8081 PZ, Elburg

(0525) 74 50 00

info@bouwcenterelburg.nl


Openingstijden

Bouwshop
Maandag
07:00 - 17:15
Dinsdag
07:00 - 17:15
Woensdag
07:00 - 17:15
Donderdag
07:00 - 17:15
Vrijdag
07:00 - 17:15
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Openingstijden

Showroom

Bij Bouwcenter Elburg kun je als vakman terecht voor bouwmaterialen. Of je nu een professional bent of particulier. Je vindt bij ons alles voor nieuwbouw of verbouwing. We bieden hoogwaardige materialen en beschikken over veel vakkennis. Voor al jouw klussen. Zo zijn alle bouw- en afbouwmaterialen bij ons te vinden. Van fundering en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens en uitgebreide collectie tegels tot topkwaliteit sanitair. Waar je klus ook uit bestaat; bij ons vind je wat je nodig hebt.

Drive in magazijn

Bouwcenter Elburg heeft een dive-in magazijn. Handig, want je kunt met je werkbus direct pakken en laden. Dat scheelt tijd. En ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te komen of kun je de materialen niet vervoeren? Geen probleem! Wij brengen al jouw materialen naar de bouwplaats met onze bus. En vanaf maart met een vrachtwagen met kooiaap. Dat scheelt jou tijd en geld.

Advies

Naast een compleet assortiment en hoogwaardige materialen, kun je bij Bouwcenter Elburg terecht voor professioneel advies. Want onze medewerkers zijn bouwspecialisten en hebben antwoord op al jouw vragen. Voor welke bouwuitdaging je ook staat: wij denken met je mee. Wij zoeken graag en snel een oplossing, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.