Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie

Winkelmand 0 item

KeukenCreator: ontwerp je eigen droomkeuken online!

Voor het ontwerpen van je eigen keuken hoef je geen verstand te hebben van complexe software. Met KeukenCreator van Bouwcenter ontwerp je jouw droomkeuken eenvoudig zelf online! Met dit eenvoudig te bedienen tekenprogramma kun je zelf je keuken plannen en visualiseren.

Hoe de KeukenCreator werkt

Met de KeukenCreator ontwikkel je in vier simpele stappen de keuken die bij je past. Je begint met het opzetten van de belangrijkste basis: de plattegrond. Deze hoef je niet vanaf het begin op te zetten: kies een vergelijkbare plattegrond uit in de KeukenCreator en pas deze aan door bijvoorbeeld deuren, ramen en muren toe te voegen. Ook de afmetingen van de bestaande muren zijn aanpasbaar.

KeukenCreator-plattegrond
Stap 1: Bepaal de ruimte

Eenvoudig je plattegrond indelen

Na deze stap kun je al aan de slag met het plaatsen van woonelementen. Plaats naar lieve lust kasten, aanrechtbladen, apparatuur en accessoires in het ontwerp en zet zo je ultieme keuken neer. De KeukenCreator bevat naast keukenelementen ook een aantal andere veelvoorkomende meubels en toepassingen, zodat je de indeling zo realistisch mogelijk kunt nabootsen. Voeg bijvoorbeeld een toilet, bad en stoelen toe voor het juiste effect!

KeukenCreator-meubels-toevoegen
Stap 2: Voeg apparaten en meubels toe

Begin met inrichten

Na het opzetten van de plattegrond begint het leukste onderdeel: het inrichten van je keuken! Selecteer binnen de KeukenCreator wanden, vloeren en decoraties om je keuken tot leven te laten komen. Dit is ook het onderdeel waar je naar hartenlust kunt spelen met kleur: wissel kleuren en tinten af en beoordeel zelf wat het best voor je werkt.

KeukenCreator-inrichting
Stap 3: Laat je fantasie in de vrije loop

Het eindproduct van de KeukenCreator: zowel in 3D-, 2D- als interactief je keuken bekijken

Wanneer je klaar bent met het neerzetten van je droomkeuken heb je een visueel en interactief ontwerp neergezet waar je alle kanten mee op kunt. Geniet van het eindresultaat in de onderstaande weergaven:

  • Fotorealistisch 3D-aanzicht
  • 2D bovenaanzicht
  • Interactieve weergave: beweeg je vrij rond in je eigen keuken!

Sla je droomkeuken op of deel hem met anderen

Klaar met ontwerpen in de KeukenCreator? Sla dan je ontwerp op, mail hem naar je vrienden, of zet je droomkeuken op Twitter, Pinterest en Facebook.