De FEIN MULTIMASTER.

Welk model past er bij mijn werkzaamheden?

Iedere vakman en ook de betere klusser heeft tegenwoordig wel een MULTIMASTER in zijn of haar bezit. Ruim 50 jaar geleden heeft FEIN deze “oscillerende” machine op de markt gebracht. Een echte revolutie! Wat begon als gipszaag in de medische wereld is uitgegroeid tot een begrip onder de klussers. FEIN heeft meer dan 160 patenten voor de oscillerende machines en keuze uit ruim 180 verschillende accessoires. Met FEIN kun je altijd simpeler, eenvoudiger en sneller werken!
Inmiddels is dit “klusmaatje” even onmisbaar geworden als bijvoorbeeld een accu schroefmachine. In de afgelopen jaren zijn er allerlei modellen op de markt gekomen. Maar… voor welk model moet je nou precies kiezen als je morgen aan een nieuwe toe bent?

MULTIMASTER300

De beste introductie tot de professionele klasse.
Met een vermogen van 250 Watt en een oscillatiehoek van 2x1,6 ° is het een echte professionele MULTIMASTER. Geschikt voor basis werkzaamheden, als je de machine niet iedere dag nodig hebt. Natuurlijk is hij uitgevoerd met het StarlockPlus snelwissel systeem, waardoor je binnen 3 seconden accessoires kunt wisselen. Het toerental is elektronisch regelbaar en hij weegt slechts 1,4 kg. Hij is in 1 setuitvoering leverbaar. Machine + 3 zaagbladen in de handige FEIN systeemkoffer.

De MULTIMASTER300 is uiteraard ook leverbaar op accu. On top is hij dan voorzien van het unieke anti-vibratie systeem, waardoor je minder last van de trillingen en de herrie hebt. De accu MULTIMASTER300 is leverbaar als body in koffer (tbv de vervangingsmarkt) en ook als compleet set: machine inclusief 2 stuks 3Ah accu’s en snellader.

MULTIMASTER500

De meest universele MULTIMASTER
De MULTIMASTER500 is een behoorlijk stuk sterker dan de 300. Dit wordt veroorzaakt door de krachtige 350 Watt motor en de oscillatie hoek van 2x 1,7°. Tijdens je renovatie of verbouwing kun je aanzienlijk sneller werken, ook bij de zwaardere klussen. Met een gewicht van 1,4 kg en standaard voorzien van anti-vibratie is dit model de juiste keuze als je iedere dag wel een klusje moet klaren met een MULTIMASTER. De 230V variant is leverbaar als losse machine in koffer inclusief 1 E-Cut zaagblad. Daarnaast is er een basis set leverbaar met ruim 30 accessoires, waardoor je de MULTIMASTER gelijk kunt gaan gebruiken voor allerlei klussen.

De accu variant is wordt aangedreven door een 18V accu. Ook hierin heb je bij FEIN de keuze om een losse body (in koffer) of een compleet set inclusief 2 accu’s en een snellader + pakket accessoires te kopen. Natuurlijk kun je bij FEIN je machine park eenvoudig uitbreiden als je op het 18V platform (3 of 6Ah)  van FEIN bent overgestapt. Body’s van b.v. schroefmachines, boorhamer, haakse slijper, maar ook een magazijn schroefmachine functioneren allemaal op dezelfde 18V accu.

MULTIMASTER700

De sterkste voor het zwaarste werk.
De MULTIMASTER700 is een echte krachtpatser. Hij kan iedere klus klaren dankzij het vermogen van 450 Watt in combinatie met een oscillatiehoek van 2x2,0°.
Zowel op 230V als op 18V zijn de machines los, maar ook in setvariant leverbaar. De accu MULTIMASTER700 is de allersterkste. De koolborstelloze (EC) motor biedt nóg meer power dan de 230V koolborstel motor. De StarlockMax aansluiting biedt nog meer mogelijkheden. Natuurlijk passen alle Starlock accessoires op deze machine, maar juist accessoires voor de zwaarste klussen zijn uitgevoerd met de StarlockMax opname. Denk dan bijvoorbeeld aan extra lange zaagmessen tot 90 mm inzaagdiepte, speciale snijmessen voor dilatatie voegen, maar ook speciale accessoires om taaie kitten weg te kunnen snijden. Als je op zoek bent naar een machine met veel power en de breedst mogelijke toepassingen, dan is de MULTIMASTER700 jouw machine!

1 systeem. 1001 mogelijkheden.

De combinatie van een FEIN MULTIMASTER en het beschikbare pakket accessoires, maakt de FEIN MULTIMASTER tot een echt systeem. Met meer dan 180 accessoires kun je altijd wel een oplossing bedenken als jij bezig bent met een verbouwing of renovatie klus.

Producten-Fein-01.png

Natuurlijk kun je voor meer uitleg altijd terecht bij jouw Bouwcentervestiging en ook op www.fein.nl

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.