WD-40® Multi-Use Product met Smart Straw®

Wist je dat WD-40 in 1953 speciaal voor de ruimtevaart is ontwikkeld? Het vergde 40 pogingen om de waterverdrijvende formule goed te krijgen, maar bij de 40e poging kregen ze het voor elkaar. WD-40® Multi-Use Product was geboren. De naam “WD-40” staat voor Water Displacement, 40e formule. Deze naam is rechtstreeks afkomstig uit het labboek van de chemicus die het product ontwikkelde. Zo is WD-40 al 70 jaar de bekendste Multispray ter wereld!

WD-40 Smart Straw en Flexible

WD-40 Smart Straw is hetzelfde betrouwbare Multi-use Product, maar dan speciaal ontworpen voor nauwkeurige toepassing. De Smart Straw-applicator is ideaal voor het bereiken van kleine ruimtes in bijvoorbeeld tandwielen en mechanismen. De Smart Straw lost ook de grootste klacht over WD-40 producten op: het kwijtraken van het kleine rode rietje.

Net als zijn voorganger beschermt WD-40 Smart Straw metaal tegen roest en corrosie, kruipt het in vastzittende onderdelen, verdrijft het vocht en smeert het bijna alles. Het advies is om Multispray niet te gebruiken op rubbers, zoals o-ringen, hiervoor gebruik je bijvoorbeeld siliconenspray.

Dankzij de slimme Spray2Ways-technologie kun je met het Smart Straw rietje zowel breed als nauwkeurig spuiten. Met het rietje omhoog kun je met de WD-40 Smart Straw makkelijk en nauwkeuriger spuiten in vastzittende of geblokkeerde onderdelen. Zo kun je dus ook moeilijk bereikbare onderdelen smeren en beschermen tegen roest en corrosie. Als je daarna ook nog een groot oppervlak moet behandelen kun je het rietje naar beneden klappen.

Voor meer flexibiliteit en bij de klussen die nog meer precisie vereisen, kun je de nieuwe WD-40 Flexible proberen. Dit nieuwe, flexibele rietje kan in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden worden. Dit maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren of punten die een nauwkeurige toepassing vereisen.

Repair Challenge

Het verlengen van de levensduur van gereedschap, onderdelen of machines door ze te onderhouden en te repareren is belangrijk. Om dit te stimuleren heeft WD-40 de Repair Challenge opgezet.

Upload een foto, video en/of stappenplan van jouw project en win de hoofdprijs! Naast de hoofdprijs zijn er ook maandprijzen te winnen.

Lees alles over de Repair Challenge en de actievoorwaarden op WD-40.nl.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.