Inspiratie kan je bij ons op doen

In onze showroom kun je jouw ideeën werkelijkheid maken. Jouw nieuwe droombadkamer heeft een eigen stijl en karakter. De basis van de meeste badkamers is functioneel, waarbij de details de ambiance bepalen en de badkamer compleet maken. Samen maken wij een 3D-ontwerp, waardoor je de ideale beleving krijgt, van hoe jouw badkamer eruit komt te zien

Natuurlijk of minimalistisch?

De inrichting van de sanitaire ruimtes kent twee trends: de natuurlijke sfeer met natuurlijke materialen als hout en natuursteen en de minimalistische badkamer met een industriële look en materialen als chroom en glas. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor om de bad- en slaapkamer te combineren tot één grote ruimte.

Een echte home-spa

De vraag naar sauna’s, stoomcabines, bubbelbaden en luxe douches neemt nog steeds toe. Er zijn passende oplossingen voor elke stijl en ruimte: zowel in een grote als kleine badkamer is een echte ‘home-spa’ te creëren. Nieuw is de integratie van muziek of televisie in de badkamer: dit zorgt voor een echt luxueuze ervaring.

SENSUM keukens

De keuken is hét kloppend hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. Of je nu gaat voor tijdloze elegantie of modern minimalisme. Welke stijl ook jouw voorkeur heeft, bij Sensum ben je aan het juiste adres.