• Kennis van materialen
  • 15.000 artikelen
  • Badkamershowroom
  • Op hoogte lossen
Bouwcenter Blauwhoff

Over ons

Gemak, service en zekerheid

Kopen bij Bouwcenter Blauwhoff betekent gemak, snelle service en zekerheid. Wij staan voor innovatieve producten en we bieden alleen een assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden veel producten onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Ons aanbod

Logistiek voordeel

Op ons grote opslagterrein kun je jouw bouwmaterialen direct inladen. Maar je kunt ook jouw ingekochte materialen bijvoorbeeld voor projecten bij ons laten staan. Bouwcenter Blauwhoff geeft graag advies over hoe je jouw klus het beste kan uitvoeren. Wij zoeken graag en snel naar de juiste oplossing.

Showroom tegels en sanitair

In onze open, overzichtelijke sanitair showroom maak je, samen ons, jouw droom badkamer waar. Wij helpen jou om de juiste sferen te kiezen en te combineren, die echt bij jou past. Wij hebben het nieuwste van het nieuwste aan sanitair en tegel.

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.