• Deskundig advies
 • Logistiek op maat
 • Keukens, tegels en sanitair
 • 110 jaar oud
Inspiratie

Tegelvloeren

Mooi en functioneel

Ze liggen aan je voeten

Vloeren; een van de meest essentiële, maar vaak onderschatte elementen van ons interieur. Ze hebben de kracht om ruimtes te transformeren. Of je nu een kleine kamer groter wilt laten lijken, een gevoel van gezelligheid wilt creëren, of een eigentijdse uitstraling wilt bereiken, de juiste tegelvloer kan dit allemaal bereiken. De keuze van kleur, textuur en patroon is van cruciaal belang bij het bepalen van de esthetiek van een ruimte.

Een goede vloer is een investering in de toekomst.

Ontdek ons vloerenassortiment

Ben jij toe aan een nieuwe tegelvloer? Dan begint dat bij een goede basis. Van authentiek tegelvloeren of stoere keramische tegels tot sfeervolle tegels met een mediterraans karakter, bij Bouwcenter Filippo ben je aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste tegelvloeren voor je in onze showroom in Haarlem en Oude Wetering. Tegelvloeren waar jij én je huis blij van worden.

Samen vinden we jouw vloertegels

Met een overvloed aan opties van stijlen en kleuren is het begrijpelijk dat je hierin begeleiding kunt gebruiken. Iedere woning is anders en elke levensstijl vraagt om een andere vloeroplossing. Onze adviseurs begrijpen dit als geen ander. Ze nemen de tijd om je behoeften, smaak en eisen van je leefomgeving in kaart te brengen om je vervolgens van het juiste advies te voorzien.

 • Talloze mogelijkheden
  Bekijk ze op onze catwalk en in de showroom
 • Deskundig advies
  Samen vinden we de perfecte vloer voor jou!
 • Laat je ontzorgen
  Vakkundige verwerking door onze experts

Advies nodig voor jouw tegelvloer?

Kom langs in Haarlem of Oude Wetering en ontdek onze collectie!