• Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 500,-
  • 1 Showroom
Inspiratie

Afbouwshowroom

Stap in de woonwereld van Bouwcenter Goedhart

Kom je langs in onze showroom?

Stap binnen en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe keuken of badkamer of je woning wilt voorzien van een nieuwe vloer of deur. Bij Bouwcenter Goedhart ben je aan het juiste adres! Onze deskundige adviseurs begeleiden je bij het kiezen van de juiste producten die passen bij jouw smaak en behoeften. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Waar ben je naar op zoek?

Niet alleen voor de binnenzijde

Bij het opknappen van je huis wordt vaak gedacht aan de binnenkant. Maar ook met betrekking tot de buitenkant zijn er steeds meer mogelijkheden. Of je je huis nu gaat verfraaien, uitbouwen, renoveren of nieuw gaat bouwen: ook op het gebied van dakpannen en gevelstenen hebben wij het antwoord! Kom alleen, óf samen met jouw architect of aannemer langs. Onze adviseurs helpen je graag.

Persoonlijk advies

Met hun kennis, ervaring en passie begeleiden onze adviseurs je bij elke stap van het aankoopproces. Van het ontwerpen van de ideale indeling van een keuken of badkamer tot het selecteren van de juiste stijl en afmeting van een binnendeur. Wat je vraag ook is onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zien we je snel bij ons in de showroom?

Op zoek naar inspiratie voor jouw woning?

Onze showrooms zijn het beste te bezoeken na het maken van een afspraak. Zo ben je verzekerd van alle tijd en aandacht van onze adviseurs.