• Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 500,-
  • 1 Showroom
Acties

Bouwcenter folder

De scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld

Alles over hellend dak

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen. Je profiteert dus altijd van de scherpste deals! Ook krijg je deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! In de folder van mei staat het thema "Hellend Dak" centraal. Lees hem door én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcenter-vestiging bij jou in de buurt.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van de laatste acties? Schrijf jezelf dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van Bouwcenter updates, nieuw uitgebrachte folders en interessante bouwblogs! Of check zelf deze website voor jouw dagelijkse portie bouwnieuws, interessante blogs over bouwgerelateerde onderwerpen of de laatste referentieprojecten.

Bestel bij jouw Bouwcenter

Heb jij een goede deal gezien? Wacht niet te lang en bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.