• Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 500,-
  • 1 Showroom

TUIN 2023

Dé buitencatalogus van Bouwcenter

Het is weer tijd om naar buiten te gaan! De tuinen moeten weer klaargemaakt worden. Bouwcenter helpt je graag en komt nu voor de derde keer met een buitencatalogus. Onderverdeeld in handige thema's: terras, overkapping, erfafscheiding, tuinbenodigheden en de duurzame tuin. Bekijk het hieronder alvast online of ga naar jouw Bouwcenter en vraag naar de gedrukte versie. 

Bij Bouwcenter zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. Maar dus ook voor het buitenterrein rondom een gebouw, van tuin tot erf tot bedrijventerrein.

Naast een compleet assortiment, biedt Bouwcenter hulp bij vragen of problemen tijdens het bouwen. Wij zoeken graag en snel een oplossing. Kwaliteit staat daarbij in een hoog vaandel. Bouwcenter weet wat er speelt in de regio en kent de markt. Er is altijd een Bouwcenter in de buurt.

Bouwcenter. Weet hoe ’t werkt.