• Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 500,-
  • 1 Showroom

Compleet assortiment Douglas hout

Ruim aanbod en snelle levering

Douglas hout voor ieder project!

De laatste jaren is Douglas hout steeds populairder geworden. Dat komt door de lange levensduur en de warme uitstraling. Gezien de grote vraag naar Douglas hout hebben wij ons hout assortiment uitgebreid en vind je onder één dak alle benodigde materialen voor onder andere veranda's, overkappingen, pergola's en vlonders. 

Het vernieuwde Douglas assortiment bestaat ook uit Zweeds Rabat die je kan gebruiken als gevelbekleding van bijvoorbeeld veranda's of tuinschermen. Door gebruik te maken van het juiste montagemateriaal blijft Douglas hout op zijn mooist. Alle benodigde verwerkingsmaterialen van betonpoeren tot RVS schroeven kun je terugvinden in ons uitgebreide assortiment.

Naast zakelijke klanten kunnen ook particulieren klanten bij ons terecht. Je koopt bij ons Douglas hout van hoge kwaliteit en profiteert direct van zeer scherpe prijzen.  Ben je niet in de gelegenheid om de bestelling af te komen halen? Dan bezorgen wij het graag op locatie. Bestellingen vanaf € 500,- excl. BTW bezorgen wij zelfs gratis!

Advies nodig voor jouw project?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.