• Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 500,-
  • 1 Showroom
Speciaal voor de vakman

Verfmengservice

Kies uit 10.000 kleuren

Kies Sikkens voor topkwaliteit

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige verf waar professionals voor kiezen? Dan kies je voor Sikkens! In onze bouwshop vind je een uitgebreid assortiment Sikkens verf voor al jouw klussen. Van binnen- en buitenverf, tot primers en lakken. En wil je de verf laten mengen op een specifieke kleur? Geen probleem. Met onze verfmengmachine kunnen we de verf laten mengen in 10.000 verschillende kleuren terwijl jij geniet van een lekkere kop koffie.

De voordelen van Sikkens verf

Sikkens verf staat bekend om zijn duurzaamheid en is zeer hoogwaardig. Je geniet dus lang van je schilderwerk. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste en meest vooruitstrevende technologiën en hebben een lage ecologische impact. Daarnaast heeft de verf een hoge kleurechtheid, waardoor je jouw klus afleverd met het gewenste resultaat en de gewenste kleur. Sikkens: voor iedere professionele schilderklus.

Mengverf bestellen op kleur

Je kan bij Bouwcenter Goedhart uit duizenden kleuren kiezen om jouw verf te laten mengen. Dit kan zowel bij muurverven als ook voor lakverven voor binnen én buiten. Verf mengen neemt eigenlijk vrij weinig tijd in beslag. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is de kleurcode.