• Advies op maat
  • Snelle levering
  • Ruime voorraad
  • Badkamer- en keukenshowroom
Bouwcenter RAB

Over ons

Het Bouwcenter van Noord-Holland

De RAB Groep is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1921. Destijds begonnen met één vestiging in bouwmaterialen op Texel, is de groep inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 16 vestigingen gericht op de handel in bouwmaterialen en de exploitatie van bouwmarkten.

Onze Bouwcenter vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Den Helder, Eemnes, Sassenheim, Texel, Utrecht, Wassenaar en Zwaag zijn gewaardeerde groothandels in bouwmaterialen. We staan continu open voor ontwikkelingen in de markt en we blijven luisteren naar onze klanten. Want die staan altijd centraal in onze dienstverlening. Oprechte interesse in hun wensen en behoeften hebben ons gebracht waar we nu zijn. Onze succesformule maakt dat aannemers, architecten, projectontwikkelaars, leveranciers en andere professionals in de bouw graag met ons samenwerken!

Ons aanbod

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.