Nieuw tuin- en terras- assortiment van Remix

Voor vrijwel iedere tuinklus

Inspelend op de trend om binnen en buiten steeds meer te verbinden heeft Remix het tuin- en terras-assortiment flink uitgebreid. Niet alleen met cementgebonden mortels maar ook met innovatieve 1-component bestratingsvoegmortels voor zowel droge als natte oppervlakken en een 2-in-1 onkruidremmend instrooi- en inveegzand.

Multimortel voor iedere tuinklus

Naast de bekende Beton- en Snelbetonmortels heeft Remix met Multimortel de alleskunner in het tuin- en terras assortiment. Met de vele toepassingsmogelijkheden van Multimortel kan vrijwel iedere klus in de tuin worden geklaard. Voor de ondergrond opbouw van terrassen en paden is er nu Stabilisatiemortel voor het verstevigen van het zandbed en Drainagemortel voor een stabiel en waterdoorlatend mortelbed onder de bestrating. Al deze mortels worden milieubewust geproduceerd met een aanzienlijke CO2 reductie en een lage milieukosten indicatie (MKI). Ze worden geleverd in sterke regendichte PE zakken met een verdubbelde houdbaarheid ten opzichte van papieren zakken.

Cementgebonden Stenenlijm

De cementgebonden Stenenlijm in handige emmers van 15 kg is een uitkomst voor het snel en makkelijk verlijmen van (stapel)stenen voor tuinmuren, trappen, bloembakken e.d. Stenenlijm bevat in tegenstelling tot polyurethaanlijmen geen oplosmiddelen en isocyanaten die schadelijk zijn voor milieu en mens. Dus beter voor het milieu en gezonder voor de verwerker!

StoneFlex en Aqua Easy

Voor het waterdoorlatend invoegen van terrassen en paden biedt Remix ruime keuze. Is het oppervlak droog? Dan is het heel makkelijk en snel in te voegen met StoneFlex Finish bij voegbreedtes van 0,5 tot 5 mm. Is het oppervlak nat, zoals in Nederland nog wel eens voorkomt? Dan is Aqua Easy de juiste keuze voor voegbreedtes van 2 tot 20 mm. Natuurlijk kan een droog oppervlak bij de toepassing van Aqua Easy ook eerst nat worden gemaakt. Beide bestratingsvoegmortels worden in 4 kleuren geleverd in emmers van 12,5 kg.

Nog makkelijker is de stenen en tegels in te voegen met het vuurgedroogde, onkruidremmende Instrooi- en inveegzand. Dit vloeit door de geselecteerde fijne korrelopbouw heel makkelijk in de (droge) voegen en waait niet zo snel weg. Het is een natuurlijk product zonder toevoegingen, dus geen risico op verkleuringen. Het zand is vuurgedroogd en is daardoor onkruidremmend. Door de ronde korrelvorm en de geselecteerde korrelopbouw is het niet alleen super waterdoorlatend, maar ook zeer geschikt als instrooizand voor kunstgras. Als instrooizand voldoet het zelfs aan de norm NOCNF-M4.a en is hiervoor zelfs gecertificeerd door het Kiwa.

Wil men toch een verhardende voeg, dan is het zeer kostenefficiënt om eerst in te voegen met het instrooi- en inveegzand en de laatste 3 centimeter in de gewenste kleur af te voegen met Stoneflex Finish of Aqua Easy. Bekijk ook de instructievideo's van StoneFlex Finish en Aqua Easy.

Met het vernieuwde tuin- en terras-assortiment van Remix kan nu vrijwel iedere tuinklus worden geklaard!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.