Boordevol inspiratie, trends en tips!

Het Bouwcenter keukenmagazine

Vraag jouw gratis keukenmagazine aan

Magazine vol keukeninspiratie

Ontdek de nieuwste keukentrends van dit moment in het gratis Bouwcenter Keukenmagazine. Het magazine staat bol van keukeninspiratie. Van inspirerende voorbeelden en handige tips tot slimme oplossingen. Lees meer over de laatste keukentrends of ga aan de slag met de lekkerste recepten. Kortom, een smakelijke portie leesvoer voor iedere (toekomstige) keukenprins(es)!

Een culinaire ontdekking voor in jouw keuken

Word een keukenprins(es)

Haal de chef in je naar boven!

Geitenkaas met rode bietjes

Een keuken is een belangrijk onderdeel van je huis. Hoewel het steeds vaker een centrale plek is om vrienden en familie te ontvangen, is het uitgangspunt van je keuken uiteindelijk nog steeds om de meest heerlijke gerechten op tafel te kunnen zetten. De juiste keuken tovert jou om tot een echte keukenprins(es). Helemaal met behulp van een goed recept. Zulke recepten vind je terug in het keukenmagazine. Bijvoorbeeld die voor een overheerlijke geitenkaas met zoetzure rode bietjes, vijgen, quinoa en dilledressing.

Vraag het gratis magazine aan

Ben jij op zoek naar een flinke portie keukeninspiratie? En benieuwd naar de inhoud van ons keukenmagazine? Vul dan snel je gegevens in en vraag jouw keukenmagazine nú aan!

Meer informatie over ons keukenmagazine?

Heb jij vragen over ons keukenmagazine? Neem dan contact op met jouw Bouwcenter vestiging.