Wienerberger dakrenovatie

Altijd een passende oplossing voor iedere dakrenovatie

Veel pannendaken van jarenzestig- en -zeventig-woningen zijn toe aan renovatie. Dat betekent uitdagingen als het gaat om materialen, kleuren en maatvoering. Gelukkig heeft Wienerberger altijd een passende, keramische oplossing, zoals de modulaire Koramic Madura, Modula en Alegra 12. Of de VHV- en OVH-Vario met variabele zijsluiting die ook leverbaar zijn als duurzaam alternatief voor blauw gesmoord.

Allesbepalend voor een mooi eindbeeld

Koramic pannen met variabele sluiting zijn de sleutel tot een mooi eindbeeld bij dakrenovatie. Je hebt immers te maken met een bestaande situatie als het gaat om lengte en breedte. Dan is een pan met variabele latafstand meer dan handig. Ze zorgen namelijk dat je altijd uitkomt op hele pannen. En dat bespaart veel slijpwerk en dus arbeidskosten.

Duurzaam alternatief voor gesmoord

Naast pannen met variabele kopsluiting heeft Wienerberger ook varianten met variabele zijsluiting. De VHV-Vario en de OVH-Vario bijvoorbeeld hebben een breedtespeling van maar liefst 4-6 mm. En nog beter: deze varianten zijn ook verkrijgbaar in een duurzaam alternatief voor de aloude blauw gesmoorde dakpannen. Dankzij een leikleurmatte engobe hebben ze dezelfde uitstraling als hun gesmoorde voorganger. Maar dan duurzamer.

Voorgestanst nagelgat

Ten slotte nog een laatste slimmigheid: alle panmodellen van Wienerberger hebben een voorgestanst nagelgat. Met pannen van Wienerberger hoef je dus geen pannen voor te boren. Dat maakt renoveren nog gemakkelijker! Bestel dus snel je keramische dakpannen, hulpstukken en alle Wienerberger daktoebehoren in de Bouwmaterialenshop. Dan begin je volledig uitgerust je succesvolle dakrenovatie. Meer informatie? In de productzoeker vind je alles wat je moet weten. Ga naar wienerberger.nl.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.