Het vernieuwde platdak-assortiment van IKO

Nu beschikbaar via Bouwcenter!

Al jarenlang staat IKO bekend om zijn hoogwaardige platdak-oplossingen waarbij zij streven naar voortdurende verbetering en innovatie. Dat is duidelijk te zien in de nieuwste producten die ontworpen zijn om jou nog beter van dienst te zijn.

Een opmerkelijke toevoeging aan het Bouwcenter-assortiment is de IKO enertherm isolatie, een product dat garant staat voor uitstekende thermische prestaties en duurzaamheid. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, met IKO enertherm isolatie kun je rekenen op optimale energie-efficiëntie en comfort.

De bitumen dakrollen worden continu doorontwikkeld om te voldoen aan de meest veeleisende normen op het gebied van waterdichtheid en duurzaamheid. Met IKO kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit bitumen dakbedekking die beschikbaar is op de markt.

Maar dat is nog niet alles. IKO heeft ook het assortiment toebehoren voor het platte dak aanzienlijk uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar bevestigingsmiddelen, randafwerkingen of afdichtingsmaterialen, bij het IKO-schap vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle platdak-installatie.

 

Waarom kiezen voor het vernieuwde platdak-assortiment van IKO via Bouwcenter?
  1. Innovatieve isolatie: IKO enertherm isolatie voor uitstekende thermische prestaties.
  2. Nog betere bitumen dakbanen: doorontwikkelde dakbedekking voor optimale waterdichtheid, duurzaamheid en verwerkingsgemak
  3. Uitgebreid assortiment toebehoren: alles wat je nodig hebt voor een compleet plat dak.

Bij IKO begrijpen ze dat jouw projecten uniek zijn en daarom streven ze ernaar om je de meest geavanceerde en betrouwbare platdak-oplossingen te bieden. Ontdek vandaag nog het vernieuwde assortiment van IKO bij Bouwcenter en ervaar de kwaliteit die je mag verwachten van een marktleider in platdakmaterialen. IKO – jouw partner in hoogwaardige platdak-oplossingen!

Wil je meer weten? Ga dan naar jouw Bouwcenter en vraag ons om advies!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.