Skantrae SlimSeries

Skantrae SlimSeries Alu deuren zijn één van de meest populaire deurenseries omdat ze goed inspelen op de huidige woontrends; strak, modern en overal mee te combineren! De serie kenmerkt zich door grote, glazen oppervlakten die zijn opgedeeld door slanke, metalen profielen met een matte finish. Dit geeft een moderne uitstraling en zorgt voor veel lichtinval.

Ontdek de mogelijkheden en stel je deur online samen

De SlimSeries Alu deur is zelf samen te stellen middels een online configurator. Je hebt hierbij de keuze uit een draai-, taats- of schuifdeur in een verdeling van 2, 3 of 4 vlakken. Maar ook qua kleur kun je bekijken wat het best in je interieur past. Zwart is momenteel ongekend populair, maar deze moderne deur is ook verkrijgbaar in verfrissend wit of warm brons. Om je deur helemaal compleet te maken is er keuze uit verschillende deurgrepen. In de configurator krijg je direct een goed beeld van hoe de deur eruit komt te zien en wordt het makkelijk om een keuze te maken.

Scheidingswanden

Niet alleen Alu deuren maar ook een prachtige Alu scheidingswand behoort tot de mogelijkheden. Deze is ook compleet naar eigen smaak samen te stellen. Denk hierbij aan diverse opties in vlakverdeling, maatvoering, kleuren, type glas en het soort greep. Kies je bijvoorbeeld voor een scheidingswand tussen woonkamer en keuken, dan wil je misschien de ruimte optisch groter laten lijken. In dat geval is blank glas een goede optie. Voor meer privacy, bijvoorbeeld op een kantoor, is er de keuze uit een gedeelte of de hele scheidingswand in nevelglas. Scheidingswanden zijn op de millimeter nauwkeurig te maken, zodat het altijd past in elke ruimte. De levertijd van Skantrae van dit unieke maatwerk is 14 dagen, vanaf ontwerp tot bezorging.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.