XGT 40V Max gereedschap van Makita

Makita werkt dag in dag uit aan haar missie: zorgen dat jij, de gebruiker, makkelijker kunt presteren dankzij goed gereedschap en excellente ondersteuning.

Goed gereedschap

Makita levert een zeer breed pakket gereedschap voor de bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak. Het bekende LXT 18 V platform bestaat uit meer dan 300 machines die allemaal op dezelfde accu werken. Professionele gebruikers kennen de voordelen van accu en het gemak van snel een accu opladen en wisselen als geen ander.

LXT 18 V en XGT 40 V Max

Het LXT 18 V platform is het grootste platform in de markt. LXT gereedschap voldoet aan veel van de eisen van haar gebruikers. Toch heeft Makita een nieuw platform geïntroduceerd. Het 40 V Max XGT platform komt naast het LXT platform te staan. Inmiddels zijn er ruim 100 machines geïntroduceerd, en onze ingenieurs werken hard aan verdere groei. Er zijn XGT machines die niet in het LXT assortiment zitten, simpelweg omdat de LXT techniek niet toereikend is voor het vermogen dat nodig is. Nieuwe accucellen en elektronica hebben het mogelijk gemaakt om brandstofmachines en gesnoerde machines in kracht te evenaren.

Voor alle duidelijkheid: het LXT platform blijft bestaan en Makita blijft het verder ontwikkelen. Ben je tevreden, dan blijf je gewoon bij LXT. Zijn er toepassingen waarbij je zwaardere eisen stelt? Denk dan aan XGT.