XGT 40V Max gereedschap van Makita

Makita werkt dag in dag uit aan haar missie: zorgen dat jij, de gebruiker, makkelijker kunt presteren dankzij goed gereedschap en excellente ondersteuning.

Goed gereedschap

Makita levert een zeer breed pakket gereedschap voor de bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak. Het bekende LXT 18 V platform bestaat uit meer dan 300 machines die allemaal op dezelfde accu werken. Professionele gebruikers kennen de voordelen van accu en het gemak van snel een accu opladen en wisselen als geen ander.

LXT 18 V en XGT 40 V Max

Het LXT 18 V platform is het grootste platform in de markt. LXT gereedschap voldoet aan veel van de eisen van haar gebruikers. Toch heeft Makita een nieuw platform geïntroduceerd. Het 40 V Max XGT platform komt naast het LXT platform te staan. Inmiddels zijn er ruim 100 machines geïntroduceerd, en onze ingenieurs werken hard aan verdere groei. Er zijn XGT machines die niet in het LXT assortiment zitten, simpelweg omdat de LXT techniek niet toereikend is voor het vermogen dat nodig is. Nieuwe accucellen en elektronica hebben het mogelijk gemaakt om brandstofmachines en gesnoerde machines in kracht te evenaren.

Voor alle duidelijkheid: het LXT platform blijft bestaan en Makita blijft het verder ontwikkelen. Ben je tevreden, dan blijf je gewoon bij LXT. Zijn er toepassingen waarbij je zwaardere eisen stelt? Denk dan aan XGT.

Excellente ondersteuning door Makita

Zowel voor aankoop als na aankoop weet je je verzekerd van de ondersteuning door Makita. In de meeste gevallen zul je precies weten welke machine je wil hebben. Heb je dan ook rekening gehouden met de nieuwste innovaties en introducties? Niets mooiers als je tevreden bent met wat je hebt, maar zou er in de tussentijd wellicht een betere machine voor jouw behoeften beschikbaar zijn? Het Adviseursteam van Makita heeft antwoord op die vragen. Ervaren vakmannen die in de Makita bus naar je toe komen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Een waardevol en kosteloos bezoek waar jij dat wil. Vraag aan jouw Bouwcenter of de Makita Adviseur bij jou kan langskomen, of boek een bezoek op Makita.nl/adviseursteam.

Breed assortiment Makita bij Bouwcenter bestellen

Oriënteer je je breed op een nieuw pakket machines of een keuze voor een nieuw accuplatform, overweeg dan een bezoek aan het Makita Kenniscentrum in Woerden of Eindhoven. Daar kun je op afspraak met de Makita Adviseur naar toe.

Garantie en ondersteuning na aankoop

Allereerst loont het om je aankoop te registreren op de website van Makita of in de Makita app. Daarmee verzeker je jezelf van 3 jaar garantie op materiaal- en productiefouten. 

Je gerepareerde machine krijg je binnen een week weer terug. We geven je machine een NEN 3140 keuring, kijken de machine na en jij krijgt 3 maanden garantie op de hele machine.

 

Wil je meer weten? Ga dan naar jouw Bouwcenter en vraag ons om advies!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.