Cape Cod houten gevelbekleding

Al 30 jaar geeft Cape Cod karakter aan gebouwen en woningen. De houten gevelbekleding van Lodgepole Pine is bewezen duurzaam en ondersteunt de creatieve vrijheid van architecten. Cape Cod is beschikbaar in vrijwel elke kleur en in veel verschillende profielen. Dankzij innovatieve procedures voor houtdroging, verduurzaming en lakafwerking gaat de gevelbekleding bijzonder lang mee. De lakgarantie op de houten gevelbekleding bedraagt 15 jaar. Kies je voor een semi-transparante kleur? Dan is de lakgarantie 8 jaar. En dat scheelt enorm veel onderhoud!

Woningen en appartementen Ede Kernhem voorzien van Cape Cod houten gevelbekleding

In de praktijk is ruimschoots gebleken dat Cape Cod echt elke creatieve uitdaging aankan. En het is bovendien ook nog eens eenvoudig te monteren. De houten gevelbekleding van Cape Cod blijft decennialang mooi. Een goed voorbeeld hiervan zijn de woningen in de woonwijk Kernhem. De eerste woningen zijn gebouwd in 2009. De architect heeft er destijds voor gekozen om de gevelbekleding van de woningen te voorzien van Cape Cod, in de kleur Scandinavisch Blauw. In 2020 is de woonwijk uitgebreid. Gezien de eerdere positieve ervaring, heeft de architect toen weer voor Cape Cod gekozen. Deze keer niet in de kleur Scandinavisch Blauw, maar in de kleur Taupe.

 

Projectgegevens woningen en appartementen woonwijk Kernhem

  • Adres: Mauvezand e.o.
  • Plaats: Ede
  • Realisatie: 2012 en 2020
  • Gevelbekleding: Cape Cod
  • Architect: Roosdom Tijhuis
  • Dealer: Veris Bouwcenter Nobel

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de productpagina van Cape Cod, een houten gevelbekleding op kleur (plastica.nl) of vraag direct een gratis informatiepakket Cape Cod aan via Plastica.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Cape Cod: 30 jaar & still going strong

Cape Cod houten gevelbekleding - na 15 jaar nog steeds onderhoudsvrij - verkrijgbaar in elke gewenste kleur

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.