De Pack-Bag

De Pack-Bag is een splinternieuw hulpmiddel dat dient om een vuilniszak of puinzak open te houden. Tot voor kort waren hier twee mensen voor nodig: één om de vuilniszak open te houden en één om het afval in de vuilniszak te proppen. De Pack-Bag maakt heel eenvoudig een eind aan onhandig geworstel en onnodige manuren. Tuinliefhebbers, schilders, behangers, klussers, aannemers, slopers en timmerlieden, zowel professionals als amateurs, zullen direct onderschrijven dat de Pack-Bag een meer dan welkome extra hand is bij elk karwei.

Het idee van de Pack-Bag is ontstaan in de praktijk in de bouw. Dit omdat de bedenker van de Pack-Bag timmerman is, en een muur weg moest slopen. Hij was op dat moment alleen aan het werk. Het slopen ging heel snel, maar toen de muur helemaal weg was, moest hij afgevoerd worden in zakken. Dit ging totaal niet goed. Met een hand hield hij de zak open, en met de andere hand probeerde hij de zak te vullen. Er viel meer naast de zak dan in de zak. Nu zag de bedenker een stuk karton op de grond liggen, heeft deze in de zak gedaan en de zak schoot open als een soort vuilnisbak. Op deze manier ging het vullen ging erg goed en snel. Dus vanaf nu kan je het werk wat je altijd met twee mensen moest doen, alleen doen. Dit scheelt dus heel veel tijd (en geld).

Nu is de Pack-Bag inmiddels een heel groot succes in Nederland maar ook zeker in het buitenland. De Pack-Bag wordt al in diversen landen verkocht. Pack-Bag heeft al distributie in landen als: België, Duitsland, Finland, Luxemburg, Spanje, Portugal en Zweden.   

Nu blijkt ook dat de Pack-Bag niet alleen handig is voor in de bouw, maar dat er nog tal van mogelijkheden zijn om de Pack-Bag te gebruiken. Denk eens aan de bladeren in de tuin, op de camping of bij de BBQ. Er zijn ook veel huishoudens die de Pack-Bag gebruiken om hun vogelkooi of konijnenhok schoon te maken. Dus zoals al genoemd zijn er tal van mogelijkheden om de Pack-Bag te gebruiken. De Pack-Bag is dan ook een meer dan welkom product in de bouw, maar zeker ook in en rondom het huis!

Wil je meer weten? Vraag ernaar bij jouw dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging, dan helpen we je graag!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.