Inspiratie

Buiten

Het buitenassortiment van Bouwcenter

Buiten genieten

Bouwcenter's buitenassortiment combineert functionaliteit met esthetiek en brengt, samen met je vakman, jouw buitenruimte tot leven met stijlvolle en duurzame oplossingen. Puur vakwerk is natuurlijk het leggen van sierbestrating: dé sfeerbepaler in vrijwel elke tuin. Of die ondergrond nu tegels, klinkers, vlonder of terrasplanken zijn, bij Bouwcenter is het te vinden.

Ook voor een kwalitatief hoogwaardige erfafscheiding ben je bij ons aan het juiste adres. Een schutting moet niet alleen privacy bieden, maar ook bestand zijn tegen de weerselementen. Hout is en blijft het populairste materiaal om buiten mee te werken. Niet zo gek, want hout heeft persoonlijkheid en zorgt voor een warme uitstraling. En wanneer je kiest voor duurzaam hout (FSC of PEFC), werk je bovendien met materiaal uit verantwoord beheerde bossen.

Duurzaamheid

Bouwcenter hecht veel waarde aan duurzame oplossingen. Als het aan ons ligt, bouwen we uitsluitend op duurzame wijze. Omdat dit de enige manier is om met elkaar aan een duurzame toekomst te werken. Uiteraard niet alleen voor onszelf, maar ook voor de opkomende generatie. Samen zorgen we voor een duurzame bouwketen, waarop we nog jaren kunnen bouwen.

Geïnspireerd? Tuin 2024 is uit!

En, heb je een mooi project gezien waar je zelf mee aan de slag wilt? Met dé buitencatalogus van Bouwcenter maak je elke tuin snel en vakkundig zomerproof. In deze editie vind je ons complete buitenassortiment, met alle bouw- en afbouwmaterialen voor de tuin, een erf of buitenterrein onder één dak. Maar de tuincatalogus staat ook vol met inspiratie en handige tips. Zo blader je door meer dan 120 pagina’s met de mooiste terrassen (o.a. vlonders, sierbestrating, kunstgras en grind), stijlvolle overkappingen, schuttingen en handig tuingereedschap voor jouw tuinklussen. Bekijk de online tuincatalogus of haal een gedrukte versie op bij jouw Bouwcenter-vestiging.

Bomvol inspiratie voor buiten

Dé buitencatalogus

Bekijk online of haal 'm op bij jouw vestiging

Ontdek de mogelijkheden

Wij staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw droomtuin en een buitenomgeving te creëren waar je volop kunt genieten van het buitenleven. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die Bouwcenter te bieden heeft voor jouw buitenruimte!

  • Laat je inspireren
    Zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is
  • Deskundig advies
    Onze adviseurs helpen jou bij het creëren van je droomtuin
  • Duurzaamheid
    We helpen graag bij het vinden van de meest duurzame oplossing

Advies nodig voor jouw buiten?

Inspiratie opdoen voor de mogelijkheden voor jouw tuin? Of het nu gaat om het aanleggen van bestrating of het bouwen van een veranda of buitenverblijf. Bij Bouwcenter hebben we het in huis. Kom, samen met je vakman, langs voor inspiratie voor mooie terrassen, stoere erfafscheidingen en beschutte overkappingen. Met Bouwcenter geef je buiten het gevoel van binnen.