5051 Sikkens Color Concept

Sikkens kleurcollecties

Sikkens biedt kleurencollecties die ontwikkeld zijn volgens het ACC-kleurcoderingsysteem, dé internationale kleurenstandaard. De collecties dekken alle typen en schakeringen af binnen al de collecties: exterieurverf, interieurverf, lakken, decoratieve verven en houtbescherming.

5051 Color Concept

De 5051-kleurenwaaier is een onmisbare kleurbron, helemaal afgestemd op de behoeften van schilders en andere professionele kleurgebruikers. Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De Sikkens 5051 kleurenwaaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de oude Sikkens 4041 kleurenwaaier. De 5051 kleurenwaaier, biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten én een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen. Sikkens maakt het keer op keer gemakkelijk om samen met uw klanten een inspirerende en moderne kleurencombinatie te creëren.

Experimenteer met kleur

Ben jij een professioneel schilder en geef je jouw klanten vaak kleuradviezen? Dan is de Sikkens app* écht iets voor jou! De exclusieve Sikkens Expert app stelt je in staat om met jouw smartphone of tablet kleursimulaties te maken van ruimtes, die geschilderd zullen worden. De app werkt op Augmented Reality, waardoor je met één tik op het scherm een muur inkleurt met alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept pallet. Daarnaast vind je er ook alle Sikkens producten gemakkelijk in terug. 

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Sikkens app

Colour Picker

Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Dat is bijzonder eenvoudig, dankzij de Colour Picker. Ook kun je kleuren, producten en geïmporteerde foto’s samenvoegen als één project. Zo heb je alle projectinformatie bij de hand. Overal en altijd. In combinatie met de andere Sikkens kleurentools, maak je de kleurkeuze van jouw klant aanzienlijk makkelijker en heb je altijd een extra troef op zak om je klanten te overtuigen. Handig, toch.

* De app is gratis verkrijgbaar voor Apple of Android toestellen.

Terug naar Sikkens-overzicht

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.