Sikkens trendkleur 2022: Bright Skies

Met het Global Aesthetic Center wil Sikkens kleurspecialisten helpen om de juiste kleur te kiezen voor hun projecten. Elk jaar komt een team van vooraanstaande designers, architecten, kleurontwerpers en trendexperts van over de hele wereld samen om hun bevindingen en kennis te delen. Deze informatie gebruiken onze kleurexperts om de Kleur van het Jaar te bepalen en vier nieuwe makkelijk toepasbare verfpaletten te ontwikkelen.

De Kleur van het Jaar Bright Skies™ - een teug frisse lucht. 

De Kleur van het Jaar 2022 is een luchtig, lichtblauw dat fris, open en verkwikkend is. Als een grenzeloze lucht om ons heen brengt het een stukje natuur en een teug frisse lucht in een ruimte. Samen met zijn complementaire paletten is Bright Skies™ de perfecte kleur voor een frisse look voor zowel binnen als buiten in diverse sectoren en omgevingen.

Sikkens bij Bouwcenter

Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve verf voor jouw verfklus? En kies je graag voor een trendkleur of ga je toch voor wat meer neutrale kleuren? Dan ben je bij Bouwcenter aan het juiste adres! Bij geselecteerde Bouwcentervestigingen vind je Sikkens voor ieder project: van binnen tot buiten. Bekijk hier bij welke Bouwcentervestiging jij jouw Sikkens verf haalt. Via het filter Assortiment vind je razendsnel jouw aangewezen Bouwcenter shop.   

Terug naar Sikkens-overzicht

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.