Schlüter-LIPROTEC-EASY

Met het Schlüter-LIPROTEC-EASY-systeem kunnen snel en eenvoudig lichtaccenten naar wens worden geplaatst. Voor de innovatieve Plug & Play-technologie is slechts weinig vakkennis over lichtinstallaties nodig. De handige connectorsystemen zijn heel eenvoudig te monteren en de systemen kunnen direct worden gebruikt, aangezien alle benodigde onderdelen al voorgemonteerd in de set zijn opgenomen. Bekijk de video voor meer informatie over het monteren van het systeem.

Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals lichtstroken in de wand en in hoeken, verlichte spiegels en wandpanelen of verlichte traptreden en plinten. In minder zwaar belaste ruimtes kunnen de lichtprofielen ook in de vloer voor elegante accenten zorgen. En dankzij de beschermingsgraad IP 67 kunnen de LIPROTEC-profielen ook probleemloos in een douche worden geplaatst.

De LED-modules bestaan uit een flexibele, volledig ommantelde LED-strip met een homogeen lichtbeeld van de beproefde LIPROTEC-kwaliteit. Er kan worden gekozen uit vaste lichttemperaturen van 3.200 of 4.900 kelvin in het witte lichtbereik of in het gekleurde lichtbereik RGB+W. In het gekleurde lichtbereik kan worden gekozen uit 16 miljoen verschillende kleurtinten en wit licht met kleurtemperaturen tussen 2.500 en 6.500 K.

De LED-strips kunnen in drie verschillende draagprofielen worden aangebracht:

  • Schlüter®-LIPROTEC-LLPM - opnameprofiel van aluminium of roestvast staal met trapeziumvormig geperforeerd bevestigingsvlak
  • Schlüter®-LIPROTEC-LLP - U-vormig opnameprofiel van aluminium
  • Schlüter®-LIPROTEC-LLPE - opnameprofiel van geanodiseerd aluminium voor wandhoeken.

Met de Schlüter-KERDI-BOARD-NLT-sets kun je bovendien verlichte wandnissen creëren. Voor de voorgevormde inbouwelementen van KERDI-BOARD zijn LED-profielen in de Plug & Play-uitvoering verkrijgbaar die op verschillende plaatsen in de nis kunnen worden ingebouwd.

 

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.liprotec.nl, of ga naar jouw Bouwcenter en vraag ons om advies!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.