iQ3-cellulose: effectieve isolatie op basis van papiervezels

Cellulose is een isolatiemateriaal op basis van papiervezels. Het wordt gemaakt van gerecycled (kranten)papier. iQ3-cellulose van ISOPROC is in meerdere opzichten duurzaam: het is betaalbaar, ecologisch, wordt lokaal geproduceerd, heeft een hoge verpakkingsdichtheid, een lange levensduur en vereist maar weinig productie-energie. Ook staat ISOPROC garant voor een strenge, deels handmatige kwaliteitscontrole van het papier en de zettingszekerheid van de papiervlokken. iQ3 cellulose-isolatie is binnen én buiten goed te gebruiken om daken, houten vloeren en muren en vloeren bij houtskeletbouw te isoleren.

Producten van iQ3

iQ3-cellulose van ISOPROC biedt goede thermische en akoestische isolatie(waarden), is brand- en geluidwerend, minimaliseert kieren en spleten, kan tijdelijk vocht bufferen en heeft een hoge elasticiteit. Daarnaast is het met lagere densiteiten eenvoudig in te blazen in gesloten compartimenten, open ruimtes (zoals zoldervloeren) en bij prefabelementen of renovaties.

In het Bouwgroen-assortiment vind je iQ3-cellulose van ISOPROC in zakken van 12,5 kg. Ook zijn er universele uitdikkingsprofielen van iQ3 verkrijgbaar bij Bouwgroen in de maten 165, 205, 245, 285, 325 en 365 mm.

Let op: iQ3-cellulose is niet geschikt voor spouwmuren en kan alleen geplaatst worden door gecertificeerde celluloseblazers.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

iQ3 cellulose-isolatie

iQ3 cellulose-isolatie op basis van papiervezels is effectief, duurzaam, kwalitatief goed en voor vele toepassingen mogelijk.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.