• Advies op maat
  • Ruime openingstijden
  • Ruime voorraad
  • Bezorging waar je maar wilt
Acties

Bouwcenter folder

De scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld

Alles voor jouw project

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen. Je profiteert dus altijd van de scherpste deals! Ook krijg je deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! In de folder van juli en augustus vind je alles voor 'Jouw Project'. Lees hem door én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcenter-vestiging bij jou in de buurt.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Kom afkoelen bij Bouwcenter!

Kom jij deze zomer afkoelen bij jouw Bouwcenter? Als je vanaf juli 2024 producten komt afhalen bij een Bouwcenter-vestiging, krijg je gratis een verfrissend ijsje!

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van de laatste acties? Schrijf jezelf dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van Bouwcenter updates, nieuw uitgebrachte folders en interessante bouwblogs! Of check zelf deze website voor jouw dagelijkse portie bouwnieuws, interessante blogs over bouwgerelateerde onderwerpen of de laatste referentieprojecten.

Bestel bij jouw Bouwcenter

Heb jij een goede deal gezien? Wacht niet te lang en bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.