• Advies op maat
  • Ruime openingstijden
  • Ruime voorraad
  • Bezorging waar je maar wilt

Over ons

Bouwcenter Budel

Over Bouwcenter Budel

Welkom bij Bouwcenter Budel! Ontdek wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. We zijn sinds 2020 onderdeel van Bouwcenter, een van de grootste groothandelaren in bouwmaterialen met 80+ vestigingen in Nederland en België. Dankzij dit netwerk kunnen we overal bouwmaterialen uitleveren en kun jij je materialen overal zelf afhalen. Ons assortiment is uitgebreid, zodat we vrijwel alles kunnen leveren voor nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Bekijk onze online webshop, kom langs in onze Bouwshop of bij ons drive-in magazijn om te ontdekken wat we te bieden hebben. Ons team staat klaar om je met plezier te helpen.

Ons team

Binnen Bouwcenter Budel kennen we de afdelingen: Bouwshop, Drive-in magazijn, Logistiek, commerciële binnendienst, assortiments- en artikelbeheer.

In al deze afdelingen werken gezellige en gemotiveerde mensen die jou dagelijks met plezier en inzet te woord staan.

Kijk maar eens hiernaast misschien dat je iemand van onze collega’s persoonlijk kent?

Bart

Bart startte zijn loopbaan bij een keukenleverancier, waar hij zijn eerste ervaring opdeed in het adviseren van klanten. Niet veel later maakte hij de overstap naar de verkoop van bouwmaterialen bij een handelaar in de regio Eindhoven. Sinds begin 2022 vervult hij de rol van shop- en baliemedewerker bij Bouwcenter, waar hij opnieuw zijn expertise inzet om klanten te helpen en te adviseren op het gebied van bouwmaterialen.

“Het leukste aan mij werk vind ik de dagelijkse afwisseling in het werk, geen dag is hetzelfde. 

Daarnaast werk ik ook nog in de gemeente waarin ik ben opgegroeid, waardoor ik veel bekende gezichten mag begroeten en adviseren. Dit probeer ik dan ook altijd met een vrolijke en enthousiaste insteek te doen!”

Betsie

Betsie heeft haar oorsprong in de agrarische sector. Als veehouder en akkerbouwer heeft ze ruim 19 jaar lang haar passie gevolgd. Echter, strengere regelgeving binnen deze sector hebben haar aan het denken gezet. Sinds eind 2022 is ze werkzaam bij Bouwcenter in de rol van logistiek medewerker. Ze is hier verantwoordelijk voor de logistieke processen in ons magazijn en in onze winkel. Daarnaast staat ze ook klanten te woord.

"Ik ben blij dat ik deze overstap heb gemaakt! Ik vind het fijn om met klanten en collega's om te gaan en de afwisseling in de expeditie werkzaamheden vind ik leuk."

Contact

Bouwcenter Budel is 6 dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op en we kunnen je meer vertellen over onze mogelijkheden.

Services

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.