• Advies op maat
  • Ruime openingstijden
  • Ruime voorraad
  • Bezorging waar je maar wilt

Ontwerp jouw ruimte - 3D tool

Toe aan een nieuwe Badkamer, keuken of vloer?

Leuk! Dan wil je natuurlijk wel zien hoe dit er in jouw ruimte uitziet. Bouwcenter helpt je graag een handje op weg met de 3D tool. Met deze tool kun je zelf ruimtes tekenen, indelen en voorzien van het sanitair naar jouw keuze. Je ontwerpt in een handomdraai je droomruimte. Snel, makkelijk en fun. Jeuken jouw vingers al? Ga dan snel aan de slag met onze 3D ontwerp tool en laat je creatieve gedachte spreken.

Zo werkt de 3D ontwerp tool

Het ontwerpen van jouw badkamer, keuken of vloer wordt wel héél gemakkelijk met onze 3D tool. Je tekent moeiteloos jouw eigen ruimte in, inclusief aanwezige deuren en ramen. Op de centimeter nauwkeurig. Deze kun je vervolgens naar wens inrichten, van bad- en douchecombinatie tot U-vormige keukens, design aparatuur en bijpassende wand- en vloertegels. Het is alleen een kwestie van het gewenste interieur selecteren. Simpel. Heb je wat hulp nodig voordat je lekker aan de slag gaat? Raadpleeg dan vooral het vraagteken button voor bruikbare tips and tricks.

Ontwerpen en opslaan

Wil jij je ontwerp bewaren of later bewerken? Maak dan eerst een eigen account aan via  de button Inloggen. Je hoeft alleen maar een emailadres en wachtwoord op te geven om jouw persoonlijke account aan te maken. Zo kun je op een later moment verder met ontwerpen, je design op een later tijdstip bekijken of het ontwerp doornemen met een adviseur in één van onze Bouwcenter showrooms. 

Jouw droomontwerp versturen

Ben je klaar met je ontwerp en helemaal tevreden? Zie je jezelf al relaxen in het bad of een heerlijk gerecht maken in je nieuwe keuken? Gefeliciteerd! Dan kun je jouw ontwerp doorsturen, delen, opslaan of afdrukken. Handig, wanneer je een bezoek inpland met een adviseur van een Bouwcenter showroom bij jou in de buurt. Onze adviseurs staan voor je klaar om aan de hand van jouw persoonlijke ontwerp, een droomruimte te creëren. 

Start de 3D ontwerp tool 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.