• Advies op maat
  • Ruime openingstijden
  • Ruime voorraad
  • Bezorging waar je maar wilt

Digiwand

Stel je voor: je staat voor de belangrijkste beslissing van je leven - hoe moet jouw droomdeur of gevelsteen eruit zien?

Geen zorgen, wij hebben het antwoord! We hebben een digiwand dat jouw creatieve visie tot leven brengt. Het is als een interactieve speeltuin voor designliefhebbers.

Met een simpele aanraking van het scherm, kun je kiezen uit een scala aan kleurgroepen, woningtypes en zelfs metselverbanden. En dat is nog maar het begin! Je kunt stap voor stap jouw perfecte deur of gevelsteen samenstellen, en met honderden verschillende combinatiemogelijkheden, is er geen grens aan wat je kunt creëren.

Dus, laat je innerlijke ontwerper los en ontdek de mogelijkheden op ons digitale scherm. Maak je geen zorgen als je niet zeker weet waar te beginnen - ons scherm zal je begeleiden en inspireren, zodat jouw droomontwerp werkelijkheid kan worden. Het is de toekomst van personalisatie, recht voor je ogen!

Waar staat de digiwand?

In de volgende steden is de digiwand te vinden: Beverwijk, Budel, Hengelo, Lieshout, Lochem, Meppel, Middelharnis, Vlissingen, Wassenaar, Alkmaar, Venlo

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.