• Advies op maat
  • 2 Keukenshowrooms
  • 2 Badkamershowrooms
  • Bezorging op locatie

Showroom

Stap in de woonwereld van Bouwcenter

Kom je langs in onze showroom?

Stap binnen en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe keuken of badkamer of je woning wilt voorzien van een nieuwe vloer of deur. Bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres! Onze deskundige showroommedewerkers begeleiden je bij het kiezen van de juiste producten die passen bij jouw smaak en behoeften. Kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Waar ben je naar op zoek?

Niet alleen voor de binnenzijde

Bij het opknappen van je huis wordt vaak gedacht aan de binnenkant. Maar ook met betrekking tot de buitenkant zijn er steeds meer mogelijkheden. Of je je huis nu gaat verfraaien, uitbouwen, renoveren of nieuw gaat bouwen: ook op het gebied van gevelbekleding, dakpannen en gevelstenen hebben wij het antwoord! Kom alleen, óf samen met jouw architect of aannemer langs. Onze adviseurs helpen je graag.

Persoonlijk advies

Met hun kennis, ervaring en passie begeleiden onze experts je bij elke stap van het aankoopproces. Van het ontwerpen van de ideale indeling van een keuken of badkamer tot het selecteren van de juiste kleuren en materialen van nieuwe gevelbekleding.Wat je vraag ook is onze experts helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zien we je snel bij ons in de showroom?

Sensum, exclusief bij Bouwcenter

Sensum, het eigen merk van Bouwcenter, inspireert. Iedere dag weer. Ze biedt de laatste interieurtrends op het gebied van keukens, badkamers en vloeren. Sensum staat voor tijdloze elegantie en hoogwaardige kwaliteit. Of je nu droomt van een keuken die het hart van jouw huis wordt, een badkamer die een oase van rust creëert, of vloeren die jouw interieur transformeren, Sensum brengt deze visie tot leven. Ontdek de kunst van wonen met Sensum.

Op zoek naar inspiratie voor jouw woning?

Onze showrooms zijn het beste te bezoeken na het maken van een afspraak. Zo ben je verzekerd van alle tijd en aandacht van onze adviseurs.