Over ons

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij Bouwcenter HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar Bouwcenter HCI uitstekend te vinden. Geen wonder, want we zijn al sinds 1921 geworteld in de bouwwereld.

Bouwcenter HCI heeft vestigingen in Elst, Hengelo (Gld), Ulft, Zevenaar en Zutphen. Stuk voor stuk met goed gesorteerde magazijnen, bouwshops en showrooms. Hierdoor is het mogelijk om voor onze klanten het 'one-stop-shopping' principe waar te maken. Met het moderne wagenpark, de magazijnen en onze kennis op logistiek gebied, zijn we in staat om de gevraagde materialen desgewenst 'just in time' op de bouwplaats te bezorgen.

Door de flexibele organisatie kunnen we vroegtijdig inspelen op nieuwe ontwikkelingen en vooroplopen in ons aanbod van bouw- en afbouwmaterialen. De no-nonsensementaliteit van ons familiebedrijf, de korte lijnen, de deskundigheid, de klantgerichte aanpak en vooral het vertrouwen van de klanten maken ons tot een goede en betrouwbare partner voor bouwend Nederland.