Over ons

Bouwen, verbouwen of renoveren

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar HCI uitstekend te vinden. Geen wonder, want we zijn al sinds 1921 geworteld in de bouwwereld. Vandaar dat we als geen ander weten wat er voor nodig is om woningen en gebouwen te realiseren, af te bouwen en in te richten. Maar niet alleen dat. U kunt bovendien rekenen op een persoonlijke benadering met deskundige adviezen. Neem voor meer informatie contact met ons op via (0575) 468181.

Onderdeel van BouwCenter

HCI is al jaren medeaandeelhouder van de landelijk opererende Bouwcenter organisatie, waardoor er veel knowhow binnen handbereik is. Daarnaast werken de bouwcenters nauw met elkaar samen op het gebied van inkoop, logistiek en ICT, zodat scherpe inkoopprijzen en snelle levering gewaarborgd zijn.

Deskundigheid en ervaring

Duurzaamheid, energiebesparing, levensloopbestendige huizen en wooncomfort zijn assen waarlangs zich de innovaties ontwikkelen. De showrooms van HCI staan bekend om de beschikbaarheid en actualiteit van het assortiment en de ruime mogelijkheden. Daarnaast worden de adviseurs regelmatig getraind om nieuwe producten en toepassingen onder de knie te krijgen.

Een innovatieve geest

Naast deskundigheid en ervaring is een innovatieve geest een belangrijke eigenschap van een adviseur. Op deze wijze worden de mooiste oplossingen voor de woonconsument gecreëerd, hoewel onze adviseurs schromen niet om de woningbezitter te wijzen op niet uitvoerbare oplossingen of betere alternatieven. HCI helpt om een juiste mix te vinden tussen functionaliteiten, wensen, ideeën, sfeer, moderne technieken en het budget.