• Advies op maat
  • 2 Keukenshowrooms
  • 2 Badkamershowrooms
  • Bezorging op locatie
Bouwcenter HCI

Over ons

HCI door de jaren heen

De geschiedenis van HCI gaat terug tot 1921. In dat jaar startten Evert Jan Lubbers en Albert Gasseling uit het Gelderse Hengelo met het fabriceren van cementwaren, het handelen in bouwmaterialen en verschillende aannemersactiviteiten.

Ons aanbod

Deskundig en ervaren

Naast deskundigheid en ervaring is een innovatieve geest een belangrijke eigenschap van een adviseur. Op deze wijze worden de mooiste oplossingen voor de woonconsument gecreëerd, hoewel onze adviseurs schromen niet om de woningbezitter te wijzen op niet uitvoerbare oplossingen of betere alternatieven. HCI helpt om een juiste mix te vinden tussen functionaliteiten, wensen, ideeën, sfeer, moderne technieken en het budget.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, energiebesparing, levensloopbestendige huizen en wooncomfort zijn assen waarlangs zich de innovaties ontwikkelen. De showrooms van HCI staan bekend om de beschikbaarheid en actualiteit van het assortiment en de ruime mogelijkheden. Daarnaast worden de adviseurs regelmatig getraind om nieuwe producten en toepassingen onder de knie te krijgen.

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.