Vloeren - 3D tool

Ben je toe aan een nieuwe tegels? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel zien hoe dit er in jouw ruimte uitziet. Bouwcenter helpt je graag een handje op weg met de 3D tool. Met deze tool kun je zelf ruimtes tekenen, indelen en voorzien van tegels naar jouw keuze. Je ontwerpt in een handomdraai je tegelwand- of vloer. Snel, makkelijk en fun. Jeuken jouw vingers al? Ga dan snel aan de slag met onze 3D ontwerp tool en ontdek tegels zoals jij.

Zo werkt de 3D ontwerp tool

Het ontwerpen van jouw tegelvloer- of wand wordt wel héél gemakkelijk met onze 3D tool. Je tekent moeiteloos jouw eigen ruimte in, inclusief aanwezige deuren en ramen. Op de centimeter nauwkeurig. Deze kun je vervolgens naar wens inrichten, van moderne wandtegels tot landelijke vloertegels en van sereen wit tot natuurlijk bruin. Alle wand- en vloertegels in één tool. Het is alleen een kwestie van het gewenste interieur selecteren. Simpel. Heb je wat hulp nodig voordat je lekker aan de slag gaat? Raadpleeg dan vooral het vraagteken button voor bruikbare tips and tricks.

Van strak modern wandtegels tot landelijke wandtegels: ontdek wat bij jou past

Badkamer ontwerpen en opslaan

Wil jij je ontwerp bewaren of later bewerken? Maak dan eerst een eigen account aan via  de button Inloggen. Je hoeft alleen maar een emailadres en wachtwoord op te geven om jouw persoonlijke account aan te maken. Zo kun je op een later moment verder met ontwerpen, je design op een later tijdstip bekijken of het ontwerp doornemen met een adviseur in één van onze Bouwcenter showrooms. 

Jouw droomontwerp versturen

Ben je klaar met je ontwerp en helemaal tevreden? Zie je jezelf al genieten van jouw strak betegelde badkamer of toilet? Gefeliciteerd! Dan kun je jouw ontwerp doorsturen, delen, opslaan of afdrukken. Handig, wanneer je een bezoek inpland met een adviseur van een Bouwcenter showroom bij jou in de buurt. Onze adviseurs staan voor je klaar om aan de hand van jouw persoonlijke ontwerp, een tegelplan samen te stellen. Een tegel zoals jij.

Start de 3D ontwerp tool 

Terug naar vloerinspiratie

Start 3D tool

Ontwerp nú jouw tegelwand of vloer met de 3D ontwerp tool!

Ontwerp nu