• Ruime openingstijden
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • 11 Vestigingen

Bouwcenter Folder

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen. Je profiteert dus altijd van de scherpste deals! Ook krijg je deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! Lees hem door én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcenter-vestiging bij jou in de buurt.

Werken bij Logus-De Hoop

Logus-De Hoop: de ideale mix van hard werken, een gedreven team en gemoedelijke sfeer. Wij zijn trots op ons vakmanschap en de flexibiliteit die wij bieden aan onze klanten. We zijn een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast hebben enkele vestigingen een showroom waar fraaie badkamer- en keukenopstellingen worden getoond. Wij geloven in het succes van samenwerken en een open communicatie om doelen te bereiken.

Of je nu interesse hebt om als verkoper in de showroom te werken, achter de schermen in het magazijn actief wilt zijn, of de rol van logistiek medewerker ambieert, bij Groep De Hoop hebben we diverse mogelijkheden.

Klant worden

Bouwcenter Logus-De Hoop is hét adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of renoveert. Zowel aannemers, bouwbedrijven als zzp’ers voelen zich er helemaal thuis. Onze deskundige medewerkers staan iedere dag klaar om alle vragen te beantwoorden en wensen te realiseren. Klantgerichtheid gaat altijd samen met kennis van zaken. Met kennis, service en kwaliteit zijn wij jouw persoonlijke sterke partner in elk bouwproject. Wil je graag gebruik maken van onze services? Registreer jezelf vandaag nog en profiteer direct van verschillende voordelen.

Logus-De Hoop

Onze vestigingen

Altijd een vestiging bij jou in de buurt