't duurzame alternatief

Per 1 mei 2024 slaat Bouwcenter de handen ineen met handelsbedrijf Ekoplus. Het Bouwcenter-assortiment zal worden verrijkt met het volledige gamma aan ecologische bouwmaterialen van Ekoplus, onder de naam Bouwgroen.

Emmanuel Laugs, de eigenaar van Ekoplus, geeft aan: "Deze samenwerking met Bouwcenter is een kans om onze passie voor duurzaam bouwen uit te bouwen, en een breder publiek te bereiken met onze ecologische bouwmaterialen.”

Lex Hemels, directeur van Veris/Bouwcenter zegt: "Wij zijn zeer verheugd om Ekoplus te verwelkomen in de Bouwcenter-familie en kijken uit naar de gezamenlijke inzet voor milieuvriendelijke oplossingen in de bouwsector."

De overname zal gepaard gaan met een zorgvuldige overdracht van klanten van Ekoplus naar de Bouwcenter-bedrijven, waarbij de hoogwaardige service en productkwaliteit gewaarborgd zullen blijven. Daarnaast zullen de contacten en contracten van de toeleveranciers van Ekoplus op zorgvuldige wijze binnen Veris worden geïntegreerd.

Deze samenwerking onderstreept de ambitie van Bouwcenter om duurzaamheid te omarmen middels haar propositie Bouwgroen. De overname van Ekoplus vormt daarbij een extra stimulans om klanten te voorzien van hoogwaardige, ecologische bouw- en renovatieoplossingen.

Beide partijen kijken uit naar een succesvolle gezamenlijke toekomst, waarbij ze streven naar een positieve impact op zowel het milieu als de klanttevredenheid.

Maak kennis met Bouwgroen

't duurzame alternatief, een initiatief van Bouwcenter