• 1 keukenshowroom
 • Bezorging op locatie
 • Vanaf 7.30 uur open
 • Ruime Voorraad
Inspiratie

Keukens

Kom langs in onze showroom

Ontdek jouw stijl

De keuken is het kloppende hart van elk huis. Het is de plek waar heerlijke gerechten worden bereid, waar gezinnen samenkomen en waar herinneringen worden gemaakt. Maar wat geeft jouw keuken die unieke persoonlijkheid? Het antwoord ligt in de keukenstijl die je kiest. Bouwcenter helpt je graag om alle verschillende keukenstijlen te ontdekken en te bekijken welke het beste bij jou past.

Welke stijl past bij jou?

Onze werkwijze

Bij het creëren van je droomkeuken is deskundig advies van onschatbare waarde. Dat is waar onze keukenadviseurs schitteren! Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen deze naar een tastbaar ontwerp. Zo helpen we je jouw visie te realiseren, zonder dat het ontwerp ten koste gaat van de functionaliteit en ergonomie. Met een schijnbaar oneindige keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen kan het overweldigend zijn om de juiste beslissingen te nemen. Onze keukenadviseurs kennen de eigenschappen van verschillende materialen en helpen je bij het kiezen van de juiste kleurenpaletten en afwerkingen die bij jouw smaak en stijl passen. Uiteraard met hierbij jouw budget in het achterhoofd. Samen met onze adviseurs creëer je een keuken die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en perfect aansluit bij jouw levensstijl.

 • Volop keuze voor iedere stijl
  Een uitgebreide collectie voorzien van de laatste trends
 • Deskundig advies
  Voor de realisatie van jouw droomkeuken
Doe ideeën op

Het Bouwcenter keukenmagazine

Pagina's bomvol keukeninspiratie

Een greep uit de collectie

Welke stijl past het beste bij jou? Of je nu de voorkeur geeft aan de tijdloze elegantie van klassiek, de strakke lijnen van modern, of iets daartussenin, jouw keuken is een weerspiegeling van jouw smaak en levensstijl. Dus, laat je inspireren door de wereld van keukenstijlen en creëer de keuken van je dromen. Het is de plek waar smaak en stijl samenkomen, en waar culinaire avonturen beginnen.

De zekerheden van Bouwcenter

Bij Bouwcenter begrijpen we dat jouw keuken meer is dan slechts een ruimte in je huis; het is het kloppende hart van jouw thuis. Bovendien schaf je niet dagelijks een nieuwe keuken aan. Daarom zijn we er trots op om jou de zekerheden te bieden die je nodig hebt om met vertrouwen de keuken van je dromen te realiseren. Zo kun je rekenen op deskundig advies van onze toegewijde keukenexperts. Ze begeleiden je bij elke stap van je keukenavontuur. Ook kun je vertrouwen op 100% ontzorging door ons. We begrijpen dat het kiezen en installeren van een nieuwe keuken een uitdagend proces kan zijn. Daarom ontzorgen we je tijdens het hele proces; vanaf het allereerste gesprek tot aan de uiteindelijke oplevering, Tenslotte zijn we er bij Bouwcenter trots op dat we een landelijk netwerk van vestigingen hebben. We zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op persoonlijke service en support, ongeacht waar je woont. Onze regionale en lokale aanwezigheid betekent dat we de specifieke behoeften van jouw regio begrijpen en kunnen vervullen.

 • Deskunig advies van onze experts
 • Er is altijd een vestiging bij je in de buurt
 • 100% ontzorging

Wij realiseren jouw droomkeuken!

Wij helpen je natuurlijk graag met het vinden van jouw droomkeuken. We luisteren naar jouw wensen, zoeken de mooiste producten voor je uit én maken een ontwerp om jouw nieuwe keuken alvast een beetje tot leven te brengen. Ben jij blij met het nieuwe ontwerp? Dan zorgen wij dat alles netjes ingemeten wordt en de juiste aansluitingen aanwezig zijn.

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe keuken. Wij leveren en monteren de nieuwe keuken, zorgen dat alles werkt én nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee voordat we gaan. Zo blijf jij achter met een mooie, nieuwe keuken en kan het koken gaan beginnen! Wat wordt jouw eerste gerecht? Enjoy!

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij de aankoop van een keuken?

Bezig met laden...
 • Uiteraard kun je tijdens openingstijden altijd onze showroom binnen lopen, maar wij adviseren je vooraf een afspraak te maken. Wanneer je een afspraak maakt, weet je zeker dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft.

 • Het is verstandig om de afmetingen van je keuken of de ruimte waarin je keuken geplaatst wordt mee te nemen. Zo kunnen we je direct van goed advies voorzien en jouw droomkeuken in 3D uittekenen.

 • De gemiddelde kosten van een keuken lopen uiteen tussen de € 5.000,- en € 20.000,-. De prijs van je keuken is onder meer afhankelijk van de grootte van je keuken, de gekozen frontjes, apparatuur etc..

  Keukens zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en iedere stijl heeft zijn eigen prijskaartje. Landelijke keukens bestaan vaak uit natuurlijke materialen, zoals hout. Hout is een relatief dure materiaalsoort, waardoor de prijs van een landelijke keuken hoger is dan gemiddelde keukenprijs. Voor een goedkopere invulling van een landelijke stijl kun je ook kiezen voor een materiaal met een houtlook. Dan krijg je dezelfde uitstraling, maar betaal je minder.

  Wat je budget ook is, onze adviseurs helpen je graag met het vinden van je ideale keuken binnen je budget.

 • Wij komen graag langs om de meting te verrichten, zodat we zeker zijn van de maatvoering. Het kan namelijk voorkomen dat de maten op papier niet helemaal kloppen.

 • Voor de dagelijkse reiniging van de keukenkasten en het werkblad, adviseren we het gebruik van een zachte doek met lauwwarm water en een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Vermijd het gebruik van schuursponsjes om krassen te voorkomen. Gebruik ook geen agressieve schoonmaakmiddelen. 

Advies nodig voor jouw keuken?

Kom langs en laat ons jouw droomkeuken ontwerpen! Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging.