• 1 keukenshowroom
  • Bezorging op locatie
  • Vanaf 7.30 uur open
  • Ruime Voorraad
Bouwcenter Opreij

Over ons

Het Bouwcenter van Zuid-Limburg

Bouwcenter Jan Opreij, gevestigd in het Zuid-Limburgse Margraten, Maastricht en Nuth is een groothandel in hout en bouwmaterialen, natuursteen, keukens, tegels, sanitair en doe-het-zelf producten.

De professionele bouwer maar ook de particulier vindt bij ons een breed en diep assortiment aan producten en materialen. Bijna 100 jaar ervaring vormt hiervoor een belangrijke basis, aangevuld met een moderne kijk op zakendoen. Wij weten wat de klant van ons verwacht en zien het als belangrijke taak hierop te anticiperen.

Door nieuwe materialen en technieken onder de aandacht van onze klanten te brengen, houden wij hen op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld van bouwmaterialen. Wij werken met maximale inzet aan een optimale dienstverlening met medewerkers die weten waar ze over praten en op wie je kunt bouwen.

Ons aanbod

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.