• Levering binnen 1-5 werkdagen
  • Levering vanaf magazijn
  • Gratis bezorging vanaf 350 excl. BTW
Bouwcenter Van Hoppe

Over ons

Een goed begin is het halve werk

Welkom bij Bouwcenter van Hoppe, een authentiek familiebedrijf met diepe wortels in het prachtige Eersel. Als uw betrouwbare partner bieden wij hoogwaardige materialen en een persoonlijke service die elke klant verdient.

Onze kernwaarden - menselijkheid, klantgerichtheid, continuïteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen - vormen het fundament van ons bedrijf. Elke dag streven we ernaar om deze waarden in de praktijk te brengen en het beste te bieden aan onze klanten en de omgeving. Ons doel is om het meest persoonlijke Bouwcenter van Zuidoost Brabant te worden. We streven niet alleen naar tevreden klanten, maar ook naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en respect.

Bouwen aan de toekomst

Daarnaast zijn we trots op onze ambitie om het eerste Bouwcenter in Nederland te worden dat zich volledig richt op duurzame bouwmaterialen. Onze focus op duurzaamheid en innovatie zal ons helpen om ons te onderscheiden in de markt en een positieve impact te hebben op het milieu.

Bij Bouwcenter van Hoppe geloven we in samenwerking en gedeelde inspanningen. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst. Of u nu gaat bouwen, verbouwen of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar. De koffie staat klaar en we adviseren u graag.

Ons aanbod

Nieuws

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.