NIEUW: Bouwcenter Green Bags

Zelf je afval sorteren en wegbrengen naar de lokale milieudienst is vanaf nu niet meer nodig. Bouwcenter lost dit voor je op. Dat bespaart een hoop tijd en onnodige kilometers én wij zorgen ervoor dat het bouwafval voor minimaal 95% wordt gerecycled tot herbruikbare grondstoffen.

Bouwcenter Big Green Bag (1m3)

Veel bouwafval? Neem de Bouwcenter Big Green Bag mee. Wij halen deze op, voeren het af en recyclen het bouwafval voor een all-inprijs.

Rekenvoorbeeld zelf storten             Bouwcenter Afvalservice

Afvoerenkosten: €60,- tot €80,-       Slechts vanaf €79,- all-inprijs
Arbeidskosten:   €40,-

Bouwcenter Little Green Bag (55 x 87 cm)

Minder bouwafval? Neem de Bouwcenter Little Green Bag mee voor een vaste scherpe prijs. Bij een bezoek aan jouw Bouwcentervestiging kan je die daar storten. Geen extra kosten en geen extra rit naar de afvalverwerker. Dat scheelt al snel kosten en tijd.

Rekenvoorbeeld zelf storten             Bouwcenter Afvalservice

10 puinzakken: €5,50                         Slechts €26,- bij 10 zakken
Afstortkosten:  €25,- tot €35,-
Arbeidskosten: €40,-

Voorwaarden voor de afvalservice van Bouwcenter 

‘Samen zorgen voor een beter milieu en lagere kosten’, dat is het doel van de afvalservice van Bouwcenter. Wel zijn er uiteraard een aantal voorwaarden. Zo mogen de Green Bags niet overdreven vol zijn en mogen alleen de Green Bags afgevoerd worden. Bouwcenter neemt geen andere puinzakken of big bags in.

Wat mag er wel en niet in de Bouwcenter Green Bags:

Met een Bouwcenter Green Bag sla je snel en gemakkelijk afval op. Denk bijvoorbeeld aan metsel-, steen- en betonpuin, ijzer en metaal, tegelwerk en sanitair, hout- en plaatmateriaal, isolatiematerialen, gips (max. 5%), vloerbedekking, zand (max. 10%) en papier en karton. Natuurlijk zijn er ook materialen die je niet kunt afvoeren met een Bouwcenter Green Bag. Asbest of asbestverdacht materiaal, gevaarlijk en chemisch materiaal, huishoudelijk afval én koelkasten of vriezers zijn niet toegestaan.

Bouwcenter Green Bags

Wil jij goedkoop en snel van jouw bouwafval af? En er zeker van zijn dat 95% wordt gerecycled tot herbruikbare stoffen, hoe groot of klein je klus ook is? Dan is een Bouwcenter Green Bag écht iets voor jou! Neem contact op met een dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging voor meer informatie. 

 

 

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.