Buiten

Tuin 2024

Dé buitencatalogus van Bouwcenter

Tuin 2024: dé buitencatalogus

Het is tijd om de tuin weer zomerproof te maken! Bij ons vind je alle bouw- en afbouwmaterialen voor jouw tuin, erf of buitenterrein onder één dak. Blader door de nieuwe catalogus om ons actuele buitenassortiment te zien. In de nieuwste editie vind je meer dan 120 pagina’s aan tuin-inspiratie. Zo maak je de tuin snel en vakkundig klaar voor de zomer.

Vol inspiratie

De buitencatalogus van 2024 staat vol met de mooiste terrassen, vlonders, sierbestrating, kunstgras en grind. In dit magazine vind je daarnaast veel opties voor stijlvolle overkappingen en erfafscheidingen. Ook laten we zien met welk tuingereedschap en andere benodigdheden je al die mooie tuinklussen het beste kunt klaren. Bekijk de tuincatalogus hier alvast online of ga naar jouw Bouwcenter voor een gedrukte versie.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies op maat voor jouw tuin? Of het nu gaat om een terras aanleggen, een erfafscheiding of overkapping bouwen of de tuin verduurzamen: bij Bouwcenter weten we hoe ’t werkt. Onze adviseurs helpen jou om de beste keuzes te maken. Kom langs voor meer inspiratie, persoonlijk advies en neem meteen een gedrukte tuincatalogus mee. Zien we je snel bij ons in de showroom?

Blogs over buiten

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends voor tuin en buiten? In onze buitenblogs vind je actuele en nuttige informatie voor iedere bouwprofessional. Zo lees je over (duurzame) noviteiten en krijg je handige tips voor o.a. mooie terrassen aanleggen, stijlvolle overkappingen bouwen en een goede waterafvoer realiseren.

Meer inspiratie voor buiten

Wil je extra inspiratie opdoen? Bekijk dan onze buiten-inspiratie, met mooie sfeerfoto’s van tuinklussen. Ook vind je hier meer informatie over ons buitenassortiment, net als de duurzame materialen en oplossingen die wij adviseren.

Kom langs!

Wij helpen je graag bij het uitvoeren van een tuinklus of het verwezenlijken van jouw droomtuin. We weten wat er speelt in de regio en in de markt en zetten kwaliteit voorop. Er is altijd een Bouwcenter in de buurt. Kom langs bij jouw vestiging en ontdek de mogelijkheden! We helpen je graag.