Nieuwe Bouwcenter private label producten

Met ons private label streven we naar het bieden van A-kwaliteit producten tegen een goede prijs. Wanneer je een Bouwcenter product gebruikt, mag je er dan ook op vertrouwen dat dit van goede kwaliteit is. Deze producten worden stuk voor stuk met zorg geselecteerd en geproduceerd door gerenommeerde producenten.

Neem bijvoorbeeld de Bouwcenter Bouwschuim en Bouwtec trap, maar ook de Bouwcenter Deurplaat of Bouwcenter Betonmortel. Een kleine greep uit het totale assortiment aan private label producten, dat we blijven uitbreiden. Zo kunnen we inmiddels weer drie nieuwe Bouwcenter producten introduceren!

Bouwcenter kitpistool Premium (art.nr. 7009890815)

Het Bouwcenter kitpistool Premium is een open handpistool voor kokers, geschikt voor middelzware toepassingen. Het kitpistool is voorzien van een regelaar voor twee verschillende drukinstellingen. Zo kun je zelf bepalen of je wilt werken met een constante druk voor een mooi vloeiende constante afgifte, of met een druppelstop, zodat je het werk makkelijk even kunt onderbreken. Door de ladderhaak aan de achterkant van de plunger kun je je handen gemakkelijk vrij maken tijdens het werken op een ladder. Door de overbrenging van 18:1 is het verwerken van High Tack met dit kitpistool ook geen probleem. De stevige stalen behuizing maakt dat het kitpistool goed tegen een stootje kan.

Bouwcenter High Tack zwart (art.nr. 0630880199)

De Bouwcenter High Tack (290 ml) is vanaf nu ook in zwart verkrijgbaar. Deze High Tack is van dezelfde hoge kwaliteit als de al jaren bekende witte Bouwcenter High Tack. Bouwcenter High Tack is een hoogwaardige 1-componenten constructie- en montagelijm op basis van MS polymeer. Deze High Tack is krimp- en blaasvrij, niet-corrosief, vochtbestendig en hecht zonder primer goed op de meeste
ondergronden. Verder heeft het een extreem hoge aanvangshechting en hardt het, onder invloed van vocht uit de lucht, uit tot een duurzaam elastisch rubber met een hoge eindsterkte en een goede mechanische weerstand. Bij het uitharden is geen fixatie of ondersteuning nodig.

Bouwcenter High Tack zwart is erg handig bij het verlijmen van zwarte bouwdelen. Hiermee is het geen probleem wanneer er wat kit zichtbaar blijft na het verlijmen. Overschilderen is dan niet nodig en zo bespaar je tijd.

Bouwcenter klauwhamer 2k greep (art.nr. 7009890685)

De Bouwcenter klauwhamer heeft een comfortabele, ergonomische 2-componenten handgreep waarmee je goede grip hebt. De hamer heeft een stalen steel en een gepolijste stalen kop met klauw. Verder weegt deze klauwhamer 450 gram en heeft hij een goede balans. Door deze eigenschappen biedt hij een goede grip en ligt hij lekker in de hand.

Overige Bouwcenter private label producten

In ons assortiment vind je naast deze drie nieuwe producten nog veel meer private label producten, zoals:

  • beton-, egalisatie-, giet-, metsel-, snelbeton- en zandcementmortel
  • acrylaat-, lijm- en siliconenkit
  • cellenbeton- en kalkzandsteenlijm
  • diverse damp-open en dampremmende folies
  • (metsel)cement, (flexibel) bouwschuim en mixed finisher

Je vindt deze Bouwcenter private label artikelen in het assortiment van jouw Bouwcenter.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.