• Deskundig advies
  • Ruime voorraad
  • 14 Vestigingen in Noord Nederland
  • Bezorging waar je maar wilt

Nieuwbouw in Dedemsvaart

Een nieuw gebouw voor Bouwcenter Concordia Dedemsvaart

Bouwcenter Concordia Dedemsvaart gaat in het najaar van 2022 verhuizen naar een volledig nieuw pand. De huidige vestiging in Dedemsvaart is inmiddels verouderd én uit zijn voegen gegroeid. Daarom wordt aan de Celciusstraat, 2 km verderop in Dedemsvaart, een nieuw pand gebouwd. In april 2022 is gestart met de eerste werkzaamheden.

Het nieuwe gebouw wordt 2500 m2 groot. In het pand komt een grotere bouwshop, een showroom en een groot drive-in magazijn. Daarnaast worden er ruimere werkplekken gecreëerd voor de medewerkers en een gezellige koffiehoek voor de klanten. Op het buitenterrein is straks ruimte voor een uitgebreider assortiment hout en bouwmaterialen. Ook blijft er meer bewegingsruimte over voor het laden en lossen van materialen voor zowel klanten als leveranciers. Voor het pand komt ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het gebouw wordt uiteraard uitgerust met verschillende moderne duurzame oplossingen; zo is het gebouw volledig gasloos en wordt alle verlichting uitgevoerd in led met bewegingssensor. Ook worden er zonnepanelen op het dak bevestigd welke moeten voorzien in de eigen stroombehoefte

In 1904 is Bouwmaterialenhandel H.W. Stegeman het bedrijf begonnen aan de Langewijk. De vestiging is in 1980 overgenomen door Concordia. In dit jaar is gekozen voor een nieuwe aanbouw van 220 m2 showroom met daarachter een magazijn. Het oudste gedeelte is blijven staan en is tot op de dag van vandaag onderdeel van de Bouwshop. Nu, ruim 40 jaar later, zijn de bedrijfsactiviteiten zodanig uitgegroeid dat verhuizen naar een nieuw pand de beste oplossing is. Het huidige terrein aan de Langewijk is verkocht aan een projectontwikkelaar voor woningbouw.

Bouwcenter Concordia heeft alle bouwmaterialen in huis voor de aannemer, klussenbedrijf, zzp’er in de bouw en de zelfbouwer. Bij ons vind je alle afbouwmaterialen onder één dak: van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren, van gereedschappen tot een uitgebreide tegelcollectie en gevelbekleding. Daarbij word je altijd voorzien van vakkundig advies. Kortom: alles om snel en vakkundig te bouwen. Bouwcenter Concordia heeft 13 vestigingen in Noord-Nederland en is 6 dagen per week geopend. Kijk op onze website www.bouwcenterconcordia.nl voor de contactgegevens en openingstijden.

 

Updates van de bouw in foto's 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.