• Deskundig advies
  • Ruime voorraad
  • 14 Vestigingen in Noord Nederland
  • Bezorging waar je maar wilt
Inspiratie

Gevel & dak

Combineert bescherming met uitstraling

Voor de juiste eerste indruk

Bij het creëren van het perfecte huis is de buitengevel van essentieel belang. Met Bouwcenters uitgebreide assortiment aan hoogwaardige gevelstenen, dakpannen en gevelbekleding kies je voor kwaliteit, functionaliteit en design. Het assortiment biedt de mogelijkheid om een gevel te creëren die echt uniek is en past bij de stijl van jouw woning. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele uitstraling of juist op zoek bent naar een eigentijdse twist, door de beschikbaarheid van verschillende kleuren, texturen en maten is er altijd de passende oplossing voorhanden. Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Bouwcenter om je buitengevel en dak te transformeren.

Gevelstenen

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie gevelstenen. Of je voorkeur nu traditioneel is of juist modern, met ons aanbod aan gevelstenen is er altijd een steen beschikbaar die qua uitstraling aan je wensen voldoet. Maar vergeet ook niet de afmeting, structuur en kleur van een steen. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je in dit keuzetraject te begeleiden. Met behulp van de Digiwand (let op: niet bij iedere Bouwcenter beschikbaar!) zijn de stenen onder andere op ware grootte te zien en kan van voegkleur gewisseld worden. Hiermee wordt de keuze voor de juiste gevelsteen nog eenvoudiger.

Dakpannen

Een goed dak is de kroon op je huis. Met Bouwcenters uitgebreide collectie dakpannen kun je vertrouwen op een combinatie van duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw en ongeacht de stijl die je zoekt. Ons assortiment dakpannen biedt altijd een oplossing om niet alleen je huis te beschermen tegen de elementen, maar ze tegelijkertijd een visueel statement te laten maken.

Daarom kies je voor Bouwcenter

Bij het kiezen van gevelbekleding, dakpannen en gevelstenen voor een bouwproject is Bouwcenter de ideale keuze. V anwege ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als esthetische aantrekkingskracht garanderen. Bouwcenter biedt een allesomvattende oplossing voor elke bouwbehoefte.

  • Volop keuze
    Dankzij het zeer uitgebreide assortiment
  • Deskundig advies
    Onze experts begeleiden je door het hele proces

Ook voor je buitengevel ga je naar Bouwcenter

Benieuwd naar onze collectie materialen voor je (buiten)gevel en je dak? Of het nu gaat om nieuwbouw, uitbouw of renovatie bij Bouwcenter vind je voor ieder project de juiste gevelstenen, dakpannen en gevelbekleding! Kom langs of maak een afspraak.