• Deskundig advies
  • 2 showrooms
  • Ruime voorraad
  • 6 Vestigingen
Acties

Bouwcenter folder

De scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld

Alles over vlak dak

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen. Je profiteert dus altijd van de scherpste deals! Ook krijg je deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! In de folder van maart staat het thema "Vlak dak" centraal. Lees én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.

Stroop je mouwen op!

Eindelijk, het is bijna lente! De dagen worden langer en de zon schijnt vaker. En dus is het tijd voor mooie klussen! Kan jij daarbij wel wat extra energie gebruiken? Dat komt mooi uit! Want jouw extra energie haal je bij Bouwcenter!

Kom je in maart 2024 producten afhalen ter waarde van €25,- of meer? Dan krijg je van ons gratis een blikje stroopwafels. Zolang de voorraad strekt en OP = OP.

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van de laatste acties? Schrijf jezelf dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van Bouwcenter updates, nieuw uitgebrachte folders en interessante bouwblogs! Of check zelf deze website voor jouw dagelijkse portie bouwnieuws, interessante blogs over bouwgerelateerde onderwerpen of de laatste referentieprojecten.

Bestel bij jouw Bouwcenter

Heb jij een goede deal gezien? Wacht niet te lang en bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.