• Deskundig advies
  • 2 showrooms
  • Ruime voorraad
  • 6 Vestigingen
Bouwcenter Esselink

Over ons

Meer dan 110 jaar ervaring

Familiebedrijf

Bouwcenter Esselink is een familiebedrijf. In 1913 startte Cornelis Esselink in Middelharnis de “Flakkeesche Betonfabriek en Bouwmaterialenhandel C. Esselink”. Na ruim 110 jaar is Esselink uitgegroeid tot een bedrijf met 6 vestigingen en ruim 120 medewerkers. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het bedrijf, waar ondernemerschap en korte lijnen kenmerkend zijn.
Het mooie van een familiebedrijf is, dat er oog is voor elkaar, dat er vaak een goede sfeer is en dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk en voor de zaak.
[foto generaties of foto huidige directie??]

Ons aanbod

Uitgebreid aanbod

Met zes vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee bieden wij bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen, zowel binnenhuis als buitenshuis. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en gereedschappen hebben wij een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding.

Onze pijlers

Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Esselink. Een stabiele basis met meer dan honderd jaar ervaring en onze persoonlijke benadering maken van ons een familiebedrijf bij uitstek.

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.