• Deskundig advies
  • 2 showrooms
  • Ruime voorraad
  • 6 Vestigingen
Bouwcenter Esselink

Over ons

Meer dan 100 jaar ervaring

De basis van Bouwcenter Esselink bouwmaterialen werd in 1913 gelegd. Cornelis Esselink nam op 4 juli van dat jaar een kleine betonfabriek in Middelharnis over. De naam werd: "Flakkeesche Betonfabriek en Bouwmaterialenhandel C. Esselink". 

Ons aanbod

Uitgebreid aanbod

Met zes vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee bieden wij bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen, zowel binnenhuis als buitenshuis. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en gereedschappen hebben wij een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding.

Onze pijlers

Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Esselink. Een stabiele basis met meer dan honderd jaar ervaring en onze persoonlijke benadering maken van ons een familiebedrijf bij uitstek.

We staan voor je klaar!

Heb je nog vragen? Je bent welkom om eens koffie te drinken, we praten graag over je plannen en wat we voor je kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op visite te komen? Geen probleem! Bel of mail ons en we helpen je op afstand.