Over ons

Met zes vestigingen in Middelharnis, Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee bieden wij bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen, zowel binnenhuis als buitenshuis. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en gereedschappen hebben wij een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding.

De hoofdvestiging van Bouwcenter Esselink staat in Middelharnis op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Kom gerust eens langs in onze showroom voor het bepalen van de materialen en voor designtips van onze medewerkers. In de bouwshop en het magazijn staan we klaar met de materialen voor elke nieuwbouw of verbouwing. Daarbij geven wij graag professioneel advies zowel aan de bouwprofessional als aan de fanatieke doe-het-zelver.

Ook in onze afhaalvestigingen Hardinxveld-Giessendam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Zierikzee zijn alle materialen voor een bouw of verbouwing aanwezig. Bovendien heeft onze vestiging in Vlaardingen een mooie showroom met badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding.

Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Esselink. Een stabiele basis met meer dan honderd jaar ervaring en onze persoonlijke benadering maken van ons een familiebedrijf bij uitstek.