Over ons

Met vier vestigingen in Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee, bieden wij bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Naast ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal en gereedschappen hebben wij een uitgebreid assortiment badkamers, tegels, deuren, plafond- en wandbekleding en sfeerverwarming. 

De hoofdvestiging van Bouwcenter Esselink staat in Middelharnis op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Kom gerust eens langs in onze showroom voor het bepalen van de materialen en voor designtips van onze medewerkers. In de bouwshop en het magazijn staan we klaar met de materialen voor elke nieuwbouw of verbouwing. Daarbij geven wij graag professioneel advies zowel aan de bouwprofessional als aan de fanatieke doe-het-zelver.

Ook in onze afhaalvestigingen in de Hoeksche Waard in Heinenoord op Voorne-Putten in Hellevoetsluis en op Schouwen-Duiveland in Zierikzee zijn alle materialen voor een bouw of verbouwing aanwezig. Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Esselink. Een stabiele basis met meer dan honderd jaar ervaring en onze persoonlijke benadering maken van ons een familiebedrijf bij uitstek.