• Deskundig advies
 • 2 showrooms
 • Ruime voorraad
 • 6 Vestigingen
Houd rekening met onze aangepaste openingstijden tijdens de Bouwvakvakantie!
Inspiratie

Moderne badkamer

Strak & stijlvol

Minimalistisch strak

De moderne badkamer wordt gekenmerkt door een verfijnd minimalistisch ontwerp, strakke, gestroomlijnde afwerkingen en innovatieve functionaliteiten. Met de nadruk op eenvoud en minimalisme biedt de moderne badkamer een gevoel van ruimte. Een plek waar je geniet van een welverdiend relaxmoment. 

De combinatie van hoogwaardige materialen, zoals glas, chroom en keramiek, zorgt voor een gevoel van moderniteit en verfijning. Het weglaten van details is bij een moderne badkamer tot een hogere kunst verheven. Denk bijvoorbeeld aan greeploze badmeubels, profielloze douchewanden, een inloopdouche en ingebouwde kranen. Of je nu een liefhebber bent van ingetogen neutrale kleuren of eerder kiest voor gedurfde accenten, de moderne badkamer biedt eindeloos veel mogelijkheden waardoor er altijd een moderne badkamer te ontwerpen is die past bij jouw smaak en situatie.

Ontdek moderne badkamers

De moderne badkamer kenmerkt zich door pure eenvoud en functionaliteit, zowel in stijl als in kleur. Natuursteen, glas, chroom, hoogglans en RVS zijn veelgebruikte materialen. Daarbinnen zijn allerlei kleurcombinaties mogelijk, zolang dit maar rust en harmonie brengt. Dit bereik je bijvoorbeeld met de juiste keramische tegels; bijvoorbeeld met een grote betonlook tegel met smalle voeg. Zo ontstaat een rustig, gebalanceerd geheel. Heerlijk om in te ontspannen na een drukke dag.  

Circulair bouwen

Design jouw badkamer met onze 3D tool

5x circulaire keuzes

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met hun uitgebreide kennis en enthousiasme voor badkamers staat ons deskundige team paraat om je stap voor stap te begeleiden. Van het ontwerpen van de ideale indeling tot het maken van weloverwogen keuzes omtrent sanitair, tegels en kleurenpaletten. Of je nu neigt naar de moderne badkamer of eerder valt voor de charme van een landelijke stijl, onze professionals zijn er om jou te helpen. Wanneer zien we je in onze showroom?

 • Laat je inspireren
  Bekijk de verschillende badkamerstijlen in onze showroom
 • Persoonlijk advies
  Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar
 • 100% ontzorging
  Van ontwerp tot montage: jouw project is bij ons in goede handen

Samen op weg naar jouw perfecte badkamer

Samen zetten we de eerste stap zetten naar jouw ideale badkamer! Wat je stijl ook is, bij Bouwcenter hebben we het in huis. Hierbij staat vakmanschap en topkwaliteit voorop. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om je te assisteren bij het verkennen van alle denkbare opties.