• 2 showrooms
  • Onze voorraadposities
  • 3 vestigingen
  • Bezorging waar je maar wilt
Acties

Bouwcenter folder

De scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld

Alles over hellend dak

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de scherpste acties en nieuws uit de bouwwereld? Dan kun je jouw hart ophalen met de Bouwcenter Folder. Daarin staan maandelijks veel interessante aanbiedingen. Je profiteert dus altijd van de scherpste deals! Ook krijg je deskundige informatie over de nieuwste producten, technieken en bijzondere services die je alleen bij Bouwcenter vindt! In de folder van juni staat het thema "Hellend Dak" centraal. Lees hem door én bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcenter-vestiging bij jou in de buurt.

Pas je cookies aan om deze content te bekijken.

Kras en win zomerse prijzen!

We hebben al genoten van de eerste mooie, warme dagen en over een paar maanden is het zomervakantie. Kies je voor een camping, bungalowpark of vliegreis naar de zon? Wat je ook gaat doen: bij ons kan je nu all-inklusive prijzen winnen. Laat die zomer maar komen!

Als je in juni 2024 producten afhaalt bij een Bouwcenter-vestiging, krijg je een kraskaart waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan neem je jouw prijs direct mee naar huis.

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van de laatste acties? Schrijf jezelf dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van Bouwcenter updates, nieuw uitgebrachte folders en interessante bouwblogs! Of check zelf deze website voor jouw dagelijkse portie bouwnieuws, interessante blogs over bouwgerelateerde onderwerpen of de laatste referentieprojecten.

Bestel bij jouw Bouwcenter

Heb jij een goede deal gezien? Wacht niet te lang en bestel snel jouw bouwmaterialen bij een Bouwcentervestiging bij jou in de buurt.